Ξέσπασε σε δάκρυα η «Άρια Σταρκ» του Game of Thrones: Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου

16:02 - 28/09/2022

Για την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, μίλησε η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς, την οποία το κοινό γνώρισε και αγάπησε ως Άρια του Game of Thrones. Μιλώντας στο podcast «Diary of a CEO», η ηθοποιός μίλησε για την «τραυματική σχέση με τον πατέρα της. «Από όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου» είπε αρχικά. «Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε σε κλάματα η «Άρια Σταρκ» του Game of Thrones: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast «Diary of a CEO», η Γουίλιαμς μίλησε για τη ζωή της πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή από το Game of Thrones και για το πώς το τραύμα που υπέστη σε νεαρή ηλικία συνέβαλε στους συνεχείς αγώνες της για την ψυχική υγεία. «Εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Game of Thrones: Η «Άρια Σταρκ» αποκαλύπτει – «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast Diary of a CEO, η Μέισι Γουίλιαμς μίλησε για τη ζωή της πριν γίνει γνωστή από το Game of Thrones. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και το τραύμα που υπέστη σε νεαρή ηλικία. «Εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των 8 ετών, είχα μια αρκετά τραυματική σχέση με τον πατέρα […] The post Game of Thrones: Η «Άρια Σταρκ» αποκαλύπτει – «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας