Πολυτεχνειούπολη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον σεσημασμένο κακοποιό

17:18 - 28/09/2022

Πολυτεχνειούπολη: Σοκάρει η μαρτυρία της 25χρονης ανθυπαστυνόμου που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από μία συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό της πιστόλι και να τον πυροβολήσει. Μίλησε στον Alpha και την εκπομπή Tlife για το πώς βίωσε την επίθεση, αλλά […] Το άρθρο Πολυτεχνειούπολη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον σεσημασμένο κακοποιό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολυτεχνειούπολη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου», λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον δράστη

Η 35χρονος ανθυπαστυνόμος, που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους κακοποιούς στου Ζωγράφου δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα στην Πολυτεχνειούπολη.

Διαβάστε το στο

Ζωγράφου: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον 30χρονο κακοποιό

Σπάει τη σιωπή της η 25χρονη ανθυπαστυνόμος, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό της πιστόλι και να τον πυροβολήσει. «Αρχικά πρέπει να πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη ζωή τη δική μου και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη ημέρα και ήταν πολλή η κούραση κι έτσι είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω» περιγράφει η αστυνομικός μιλώντας στην εκπομπή «Tlive». «Την ώρα που έφευγα, κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο “εγκέφαλος” της υπόθεσης. Το μόνο που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πολυτεχνειούπολη: "Θα με χτύπαγε με το κατσαβίδι στην καρωτίδα" - Τα πρώτα λόγια της ανθυπαστυνόμου που πυροβόλησε τον Έσκο

Η ανθυπαστυνόμος περιγράφει τη στιγμή που της επιτέθηκε με κατσαβίδι ο 30χρονος κακοποιός στην Πολυτεχνειούπολη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον 30χρονο

Η ανθυπαστυνόμος, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό της όπλο τραυματίζοντας τον στα πόδια, μίλησε για το συμβάν. Η αστυνομικός είχε νιώσει αδιαθεσία και βγήκε στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης. Ο 30χρονος τη ρώτησε αν αυτό που φορούσε ήταν αλεξίσφαιρο Το άρθρο Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον 30χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου», λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον δράστη

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της 35χρονης ανθυπαστυνόμου, η οποία, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και, μετά από μία συμπλοκή με 30χρονο κακοποιό, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό της πιστόλι, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε. Η ανθυπαστυνόμος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, δίνοντας τη δική της εκδοχή για την τροπή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]