Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κεφαλλονιά – αισθητός και στην Αιτωλοακαρνανία

09:17 - 19/01/2020

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 4.52 το πρωί στην Κεφαλονιά που ‘εγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αιτωλοακαρνανία. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην ξηρά, 21 χιλιόμετρα ανατολικά του Αργοστολίου. Το εστιακό βάθος σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν μικρό, 6,9 … The post Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κεφαλλονιά – αισθητός και στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κεφαλλονιά – Η εκτίμηση του Άκη Τσελέντη

Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κεφαλλονιά. Ο σεισμός στην Κεφαλλονιά είχε επίκεντρο την ακτογραμμή μεταξύ Πόρου και Σκάλας και είχε εστιακό βάθος 6,9 χιλιόμετρα. Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Για τον σεισμό στην Κεφαλλονιά αναφέρθηκε και ο Άκης Τσελέντης στο facebook ο οποίος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις και κρύο θα επικρατήσει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στις περιοχές Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου και Αμφιλοχίας: Για την περιοχή του Μεσολογγίου προβλέπεται: Δευτέρα  20-1-2020: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4  μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη. ... The post Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»

33χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο με την παρέα του στα Ιωάννινα

Μαγαζάτορες στην Πάτρα βάζουν τσουβάλια για να «οχυρωθούν» από την κακοκαιρία

Ολιγόωρη αλλά ισχυρή η κακοκαιρία το πρωί του Σαββάτου στη Δυτική Στερεά