Συνωστισμός υποψηφίων στον Εύοσμο – Πως διαμορφώνεται το «τοπίο»

12:00 - 29/09/2022

Καλημέρα από τα δυτικά, το «Φαρ Ουέστ» που λέει και ένας φίλος μου, ο οποίος μεγάλωσε στην πολύπαθη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, αυτήν που ερίζουν τα μεγάλα κόμματα ότι θα την οδηγήσουν στην ανάπτυξη και θα της αλλάξουν πρόσωπο. Εκεί λοιπόν στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου τον πολυπληθέστερο της Θεσσαλονίκης μετά τον κεντρικό δήμο, οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2023 έχουν ξεκινήσει για τα καλά και πληθώρα υποψηφίων έχει ήδη μαζευτεί.   Αρχικά δεν ξέρω αν αυτή η κατάσταση με πολλές υποψηφιότητες λέει κάτι για την σημερινή διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού και το πως αυτή η διοίκηση «εμπνέει» τους υπόλοιπους να διεκδικήσουν την εξουσία στις εκλογές.   Πως ρε παιδί μου

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)