Μαρινάκης σε Μελισσανίδη: «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση εσένα και τους φίλους της ΑΕΚ»

12:50 - 29/09/2022

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε μέσω επιστολής στην πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα εγκαίνια της «OPAP Arena». 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρινάκη σε Μελισσανίδη: «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση εσένα και τους φίλους της ΑΕΚ»

Με αιχμές ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε επιστολή-απάντηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσκληση που έλαβε για την παρουσία του...

Διαβάστε το στο Zougla

Ολυμπιακός: Άρνηση Μαρινάκη σε Μελισσανίδη - «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση εσένα και τον κόσμο»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσία του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η επιστολή Μαρινάκη στον Μελισσανίδη για την OPAP Arena: «Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση ούτε εσένα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε μέσω προσωπικής επιστολής του στην πρόσκληση που έλαβε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να παραστεί την Παρασκευή (30/9, 20:30) στα εγκαίνια της OPAP Arena. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League ανέφερε: “Πειραιάς 28 Σεπτεμβρίου 2022 Αγαπητέ Δημήτρη, Έλαβα την πρόσκληση σου για τα εγκαίνια του ΟΠΑΠ […] Το άρθρο Η επιστολή Μαρινάκη στον Μελισσανίδη για την OPAP Arena: «Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση ούτε εσένα, ούτε τους φιλάθλους της ΑΕΚ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ολυμπιακός: Άρνηση Μαρινάκη σε Μελισσανίδη - «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση εσένα και τον κόσμο»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόσκληση του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η απάντηση Μαρινάκη σε Μελισσανίδη: «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση εσένα και τους φίλους της ΑΕΚ»

Διαβάστε την απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα εγκαίνια της OPAP Arena…. Ξεκάθαρες αιχμές και… καρφιά περιέχει η επιστολή-απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσκληση που έλαβε για την παρουσία του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά». «Καρφιά» τόσο για τα αγωνιστικά θέματα, όσο και για ζήτηματα που αφορούν την ανέγερση του […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ