Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνει – “Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων”
10:00 - 19/01/2020
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2. Η όμορφη παρουσιάστρια […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνει – “Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων»
Συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Alpha προκειμένου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων
Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Alpha προκειμένου να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τη συνεργασία τους ενώ προδίδει πως θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά και με την ενημέρωση!
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε παρουσιαστές να σπάνε τα συμβόλαια τους. Εσένα σου έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο;
Δεν μου ζήτησαν να σπάσω το συμβόλαιο μου και δεν θα το έκανα ποτέ. Ακόμα κι αν δεν είμαι ευχαριστημένη από μια συνεργασία, θα την τιμήσω μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι ότι με την επιτυχία του Happy Day με προσέγγισαν σχεδόν όλοι οι σταθμοί για να με ρωτήσουν πότε λήγει το συμβόλαι
Διαβάστε το στο thestival.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων»
H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2 και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και το ενδεχόμενο να έκανε κάποιου άλλους είδους εκπομπή, ή ακόμη και δελτίο ειδήσεων.
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων»
MEDIA
Eφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Page 2. Η παρουσιάστρια του “Happy Day στον Alpha” μίλησε για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Alpha προκειμένου να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τη συνεργασία τους και δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά και με την ενημέρωση!
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε παρουσιαστές να σπάνε τα συμβόλαια τους. Εσένα σου έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο;
Δεν μου ζήτησαν να σπάσω το συμβόλαιο μου και δεν θα το έκανα ποτέ. Ακόμα κι αν δεν είμαι ευχαριστημένη από μια συνεργασία, θα την τιμήσω μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι ότι με την επιτυχία του Happy Day με προσέγγισαν σχεδόν όλοι οι σταθμοί για να με ρωτήσουν πότε λήγει το συμβόλαι
Διαβάστε το στο topontiki.grΤσιμτσιλή: “Θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων”
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μία
συνέντευξη στο Page 2 και δεν έκρυψε πως
θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά και με...
Διαβάστε το στο ekriti.gr