Βόρεια Κορέα: Eκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μόλις έφυγε η Κάμαλα Χάρις από την Νότια Κορέα

15:46 - 29/09/2022

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας, ανακοίνωσε σήμερα ο νοτιοκορεατικός στρατός, λίγο μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις. The post Βόρεια Κορέα: Eκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μόλις έφυγε η Κάμαλα Χάρις από την Νότια Κορέα appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις από τη Νότια Κορέα

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε τα οχυρωμένα σύνορα των δύο κρατών

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βόρεια Κορέα: Με εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων «χαιρέτισε» την αποχώρηση της Κάμαλα Χάρις από τη Σεούλ

Το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε δύο βαλλιστικούς πυραύλους, ενώ πηγή της ιαπωνικής κυβέρνησης δήλωσε ότι φαίνεται πως η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους μικρού βεληνεκούς, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK. Νωρίτερα, ο νοτιοκορεατικός στρατός ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην θάλασσα, λίγες ώρες ... Περισσότερα To άρθρο Βόρεια Κορέα: Με εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων «χαιρέτισε» την αποχώρηση της Κάμαλα Χάρις από τη Σεούλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βόρεια Κορέα: Με εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων «χαιρέτισε» την αποχώρηση της Κάμαλα Χάρις από την Σεούλ

Ο νοτιοκορεατικός στρατός ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην θάλασσα, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση από την Σεούλ της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, η οποία επισκέφθηκε τα οχυρωμένα σύνορα της Νότιας Κορέας με την Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε το στο in.gr

Με εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων «χαιρέτισε» την αποχώρηση της Κάμαλα Χάρις από την Σεούλ

Ο νοτιοκορεατικός στρατός ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην θάλασσα, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση από την Σεούλ της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, η οποία επισκέφθηκε τα οχυρωμένα σύνορα της Νότιας Κορέας με την Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις από την Νότια Κορέα

Το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε δύο βαλλιστικούς πυραύλους, ενώ πηγή της ιαπωνικής κυβέρνησης δήλωσε ότι φαίνεται πως η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους μικρού βεληνεκούς, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK. Νωρίτερα, ο νοτιοκορεατικός στρατός ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην θάλασσα, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση από την Νότια Κορέα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η οποία επισκέφθηκε τα οχυρωμένα σύνορα της Νότιας Κορέας με την Βόρεια Κορέα. «Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην Ανατολική Θάλασσα», περισσότερο γνωστή ως Θάλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόρεια Κορέα: Με την εκτόξευση ενός ακόμα βαλλιστικού πυραύλου «απάντησε» στην επίσκεψη της Κάμαλα Χάρις στην Σεούλ

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση ενός ακόμα βαλλιστικού πυραύλου, λίγο μετά την αποχώρηση της Αμερικανίδας αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις από τη Νότια Κορέα, κατά την οποία επέκρινε τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ. Η Χάρις αφίχθη τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στη Νότια Κορέα για επίσημη επίσκεψη, διατρανώνοντας τη δύναμη της συμμαχίας ανάμεσα στην Ουάσινγκτον […] Το άρθρο Βόρεια Κορέα: Με την εκτόξευση ενός ακόμα βαλλιστικού πυραύλου «απάντησε» στην επίσκεψη της Κάμαλα Χάρις στην Σεούλ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βαλλιστικό πύραυλο εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις από τη Νότια Κορέα

Ο νοτιοκορεατικός στρατός, σήμερα, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση από τη Νότια Κορέα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η οποία επισκέφθηκε τα οχυρωμένα σύνορα της Νότιας Κορέας με τη Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα, εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στη θάλασσα. «Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην Ανατολική Θάλασσα», περισσότερο Το άρθρο Βαλλιστικό πύραυλο εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις από τη Νότια Κορέα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου μετά την αναχώρηση της Κάμαλα Χάρις

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο αγνώστου ταυτότητας στην θάλασσα, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο νοτιοκορεατικός στρατός, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση από την Νότια Κορέα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Το Κογκρέσο «πέρασε» στρατιωτική βοήθειας αξίας 13 δισεκ. στο Ισραήλ – Εντείνονται οι επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας

Εκνευρισμένη η Κίνα με το πακέτο βοήθειας 8 δισεκ. δολαρίων των ΗΠΑ για την στρατιωτική υποστήριξη της Ταϊβάν

Χαρδαλιάς: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής – Αναλυτικά οι προμήθειες εξοπλισμού

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στο Ιράν λόγω των κυβερνοεπιθέσεων κατά αμερικανικών εταιρειών και οντοτήτων

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην 114 Πτέρυγα Μάχης

Douglas DC-4: Η στιγμή που το αεροσκάφος παίρνει κλίση και συντρίβεται στην Αλάσκα [vid]