Τέσσερα χρόνια χωρίς τον πυροσβέστη Σ. Σάββαρη-Ανατριχιαστική η ανάρτηση της αδερφής του (ΦΩΤΟ)

19:24 - 29/09/2022

Σεπτέμβριος του 2018. Η είδηση θανάτου του πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη θα βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία των Σερρών. Είναι ο πυροσβέστης με το χαμογελαστό πρόσωπο που την ώρα του καθήκοντος και ενώ συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς σε καλαμιώνα στη περιοχή Λιμνοχώρι του Δήμου Ηράκλειας στο νομό Σερρών, θα χάσει τη ζωή του. Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός  Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας ο πυροσβέστης Σάββας Σάββαρης πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να βρει τραγικό θάνατο. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, έγινε τρισάγιο στη μνήμη του στις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον πυροσβέστη Σ. Σάββαρη-Ανατριχιαστική η ανάρτηση της αδερφής του (Εικόνες)

Σεπτέμβριος του 2018. Η είδηση θανάτου του πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη θα βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία των Σερρών. Είναι ο πυροσβέστης με το χαμογελαστό πρόσωπο που την ώρα του καθήκοντος και ενώ συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς σε καλαμιώνα στη περιοχή Λιμνοχώρι του Δήμου Ηράκλειας στο νομό Σερρών, θα χάσει τη ζωή του. Ρεπορτάζ: Στρατής […] The post Σέρρες: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον πυροσβέστη Σ. Σάββαρη-Ανατριχιαστική η ανάρτηση της αδερφής του (Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)