Πάρμα: Στα ημιτελικά με νέα ανατροπή η Σάκκαρη

19:52 - 29/09/2022

«Όρθια» σε ακόμη ένα... θρίλερ έμεινε η Μαρία Σάκκαρη, που με τρίτη διαδοχική ανατροπή πέρασε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Πάρμα. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά τη Μαρίνα Ζανέφσκα από το Βέλγιο (Νο 97 στον κόσμο) με 2-6, 6-4, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα. Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στο τουρνουά, η Σάκκαρη μπήκε... καθυστερημένα στο κορτ και έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αλλά αντέδρασε και πάλι, ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας να προηγείται 5-2. Η Ζανέφσκα μείωσε σε 5-4, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κράτησε το σερβίς της, πήρε το δεύτερο σετ και ισοφάρισε. Το τρίτο και αποφασιστικό σετ εξελίχθη

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα ημιτελικά με νέα ανατροπή η Σάκκαρη

«Όρθια» σε ακόμη ένα… θρίλερ έμεινε η Μαρία Σάκκαρη, που με τρίτη διαδοχική ανατροπή πέρασε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Πάρμα. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά τη Μαρίνα Ζανέφσκα από το Βέλγιο (Νο 97 στον κόσμο) με 2-6, 6-4, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα. Όπως […] Το άρθρο Στα ημιτελικά με νέα ανατροπή η Σάκκαρη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί της Πάρμα, αύριο θα αγωνιστεί η Σάκκαρη

Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί της Πάρμα, αύριο θα αγωνιστεί η Σάκκαρη 30/09/2022 Η βροχή τα έκανε... μούσκεμα στην Πάρμα και έτσι η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί αύριο (1/10) στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η 27χρονη Ελληνίδα επρόκειτο να μονομαχήσει με την Ντάνκα Κόβιντς σήμερα το μεσημέρι, όμως βρέχει από το πρωί στην ιταλική πόλη και μάλλον δεν θα σταματήσει μέχρι το βράδυ. Έτσι, το ματς θα γίνει αύριο, όπως και ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στη Μαγιάρ Σερίφ και την Άνα Μπόγκνταν. Οι νικήτριες, μάλιστα, θα έχουν διπλή αποστολή, καθώς με βάση το αρχικό πρόγραμμα την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και ο τελικός.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)