O Γκορτσίλας στο ΠΑΣ Λαμία-Λεβαδειακός

22:44 - 29/09/2022

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Super League. To στερεοελλαδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και το Λεβαδειακό (1/10, 19:30) θα διευθύνει ο Γκορτσίλας του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς το Σινιοράκη του συνδέσμου Χανίων και Χριστάκογλου του συνδέσμου Χαλκιδικής, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πολυχρόνης του συνδέσμου Πιερίας. Διαιτητής VAR θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακοίνωσε Ντουκαρά ο Λεβαδειακός

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Λεβαδειακό, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Σουλεϊμάν Ντουκαρά. The post Ανακοίνωσε Ντουκαρά ο Λεβαδειακός appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ανακοίνωσε Ντουκαρά ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Ντουκαρά ο Λεβαδειακός 29/09/2022 Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση λίγο πριν εκπνεύσει και η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σουλεϊμάν Ντουκαρά. Ο 30χρονος Μαυριτανός διεθνής επιθετικός, υπέγραψε το συμβόλαιό του ανήμερα των γενεθλίων του, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει πλούσια θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με αποκορύφωμα την θητεία του στην Λιντς. Αναλυτικά η ΠΑΕ Λεβαδειακός αναφέρει: «H ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σουλεϊμάν Ντουκαρά, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του ανήμερα των γενεθλίων του! O διεθνής Μαυριτα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Λεβαδειακός!

Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα. Στη Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού θα αγωνιστεί και φέτος ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο σύλλογος της Βοιωτίας ανακοίνωσε την Παρασκευή τη συμφωνία του με τον 29χρονο επιθετικό που πέρσι έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης […] The post Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Λεβαδειακός! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Λαμία: Εντυπωσίασε η Εκθεση εικαστικών αναπαραστάσεων “Τα 100 πρόσωπα ενός ήρωα”

Δούκας για γήπεδο Παναθηναϊκού: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού – Σύντομα μπαίνουν οι μπουλντόζες

 Σοκ με μητέρα 2 παιδιών – Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών, υπήρξα σκληρή επίτηδες, δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι

Εκτάκτως συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π Φθιώτιδας για την κακοκαιρία

Κακοκαιρία: Συναγερμός, θα πέσει νερό που πέφτει σε 3 μήνες – «Προσοχή στη Θεσσαλία»