#Χαλκιδική

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Newsit
Ένα μικρό διάλειμμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έρχεται σήμερα, Παρασκευή (19.04.24) το απόγευμα μέχρι και αύριο για λίγες ώρες, ωστόσο μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και κυρίως το νομό Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια νότια τμήματα Καβάλας και Σερρών. «Ζήσαμε μια ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 19/04/2024

Κακοκαιρία: Συναγερμός, θα πέσει νερό που πέφτει σε 3 μήνες – «Προσοχή στη Θεσσαλία»

lamianow.gr
Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ενώ μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή για τη Θεσσαλία, η οποία κινδυνεύει για ακόμη μια φορά με πλημμύρες. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα Παρασκευή (19-04-24) βαρομετρικό χαμηλό στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από νωρίς το απόγευμα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20-04-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μεταξύ των περιοχών που αναμένο
12:37 19/04/2024

Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Newsit
Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στη Χαλκιδική, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών… Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του περίπου στις 06:30 στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος ... Περισσότερα To άρθρο Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 19/04/2024

Πόσο κοστίζει η Lancia Delta S4 που κέρδισε το Ράλλυ Χαλκιδικής του 1986 (photos)

caranddriver.gr
Η καλοδιατηρημένη μονάδα που θριάμβευσε στον ελληνικό αγώναν πωλείται σε δημοπρασία και εκτιμάται ότι θα φέρει μια προσοφορά με πολλά μηδενικά.
20:09 18/04/2024

Σκάκι: Μετάλλια για τον Άρη και θετικό πρόσημο! (photos)

pressaris.gr
Οι σκακιστές μας επέστρεψαν από τα σκακιστικά πρωταθλήματα νέων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής με πλούσιες εμπειρίες και δυο αργυρά μετάλλια. Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 32 παίκτες κατέλαβε με 5.5/7 ο Νίκος Γκαδάκης. Πολύ καλή επίδοση είχαν και τα άλλα δύο παιδιά της ομάδας μας που αγωνίστηκαν, με τον Βασίλη Γάλλο με […] The post Σκάκι: Μετάλλια για τον Άρη και θετικό πρόσημο! (photos) appeared first on pressaris.gr.
20:09 17/04/2024

Προβληματική η υδροδότηση της Χαλκιδικής

euro2day.gr
Το φράγμα του Χαβρία που θα έδινε σημαντικές λύσεις φαίνεται πως παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες, ενώ οι δήμοι με γεωτρήσεις προσπαθούν να μετριάσουν το πρόβλημα.
00:09 09/04/2024

Σε φορτισμένο κλίμα το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρα

olympia.gr
Με μια λιτή τελετή και σε έντονα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31/3 στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής το Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά. Φίλοι, συνεργάτες και πολλοί θαυμαστές βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, για να τιμήσουν τον αείμνηστο τραγουδιστή. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Όσον αφορά τη συναυλία-αφιέρωμα που σχεδιάζει η […] Σε φορτισμένο κλίμα το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρα - olympia
08:28 01/04/2024

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα

documentonews.gr
Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, εξιχνιάστηκαν συνολικά 20 διαρρήξεις που έγιναν τον… Το άρθρο Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
01:09 01/04/2024

Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του

tlife.gr
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά στη Χαλκιδική, τρεις μήνες από To άρθρο Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 31/03/2024

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε ένα 24ωρο

eleftherostypos.gr
Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαίωσαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου. Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις. Από αυτές: -410 ήταν για υπερβολική ταχύτητα, -39 για […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε ένα 24ωρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 31/03/2024

26 άγνωστα ελληνικά τσουνάμι

in.gr
Το πρώτο καταγεγραμμένο στην Ελλάδα – το οποίο αναφέρεται από τον Ηρόδοτο – συνέβη το 479 π.Χ. στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
08:00 31/03/2024

Μέγκι Ντρίο: «Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική – Δούλευαν μαζί και τα λέγανε με άλλη γλώσσα»

tlife.gr
Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα To άρθρο Μέγκι Ντρίο: «Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική – Δούλευαν μαζί και τα λέγανε με άλλη γλώσσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 28/03/2024

Βασίλης Καρράς: Το μνημόσυνο του τραγουδιστή και η κίνηση της οικογένειας που συγκινεί

govastileto.gr
Στις 24 Μαρτίου συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τη μέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής, ενώ μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας […]
13:00 28/03/2024

"Φωτιά" τα ενοίκια σε Αττική και Θεσσαλονίκη: Αύξηση έως και 50% - Οι πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας

thetoc.gr
Τα πρωτεία της ακρίβειας στα ενοίκια τα κατέχουν με διαφορά τα Νότια Προάστια, ο Πειραιάς και τα Δυτικά Προάστια - Σε υψηλά επίπεδα Χαλκιδική και κέντρο Θεσσαλονίκης
23:09 27/03/2024

Χαλκιδική: Εγκαινιάστηκε και επίσημα το Σπήλαιο Πετραλώνων

blueskytv.gr
Πολύ σημαντικό πολιτιστικό πόλο αλλά και αναπτυξιακό πόρο, χαρακτήρισε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη το Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική, που αποδόθηκε επίσημα σήμερα από το Υπουργείο Πολιτισμού, λίγες εβδομάδες μετά την επαναλειτουργία του. Η υπουργός Πολιτισμού βρέθηκε το πρωί στη δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, στους πρόποδες του όρους Κατσίκα, για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του […] Χαλκιδική: Εγκαινιάστηκε και επίσημα το Σπήλαιο Πετραλώνων on BLUE SKY.
16:46 22/03/2024

Αντιπτέραρχος ε.α. για πιλότο F-16: “Είχε σωστή εκπαίδευση στην Καλαμάτα…” (video)

sportstonoto.gr
Αντιπτέραρχος ε.α. για πιλότο F-16: Οι ρουκέτες στο κάθισμα τον εκτόξευσαν προς τα πάνω με περίπου 20 G Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τα αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στη θαλάσσια περιοχή νότια της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο πιλότος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτόματης εκτίναξης και […]
14:46 22/03/2024

Πτώση F-16: Οι ρουκέτες στο κάθισμα εκτόξευσαν τον πιλότο – Πώς λειτουργεί το σύστημα

Newsique.gr
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τα αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στη θαλάσσια περιοχή νότια της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο πιλότος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτόματης εκτίναξης και να εγκαταλείψει το αεροσκάφος, πριν αυτό συντριβεί. Ο Αντιπτέραρχος και ιπτάμενος ε.α, Ιωάννης Βαμβακός, μιλώντας στην εκπομπή Newsroom, […] Το άρθρο Πτώση F-16: Οι ρουκέτες στο κάθισμα εκτόξευσαν τον πιλότο – Πώς λειτουργεί το σύστημα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
14:58 21/03/2024

F-16: Πως λειτουργεί η εκτίναξη καθίσματος μαχητικών αεροσκαφών – Η τεχνολογία πίσω από την σωτήρια διαδικασία [vids,pics]

onalert.gr
Η πτώση του μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 Block 52+ χθες σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ψαθούρα, νότια της Χαλκιδικής προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρμοδίων αρχών της Πολεμικής Αεροπορίας. The post F-16: Πως λειτουργεί η εκτίναξη καθίσματος μαχητικών αεροσκαφών – Η τεχνολογία πίσω από την σωτήρια διαδικασία [vids,pics] appeared first on OnAlert.
12:28 21/03/2024

Το χρονικό της πτώσης του F-16: Παίρνει εξιτήριο το απόγευμα ο πιλότος

lykavitos.gr
Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας κατέπεσε χθες μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή νότια της Χαλκιδικής.
08:17 21/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load