Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με μεγαλύτερο – «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε»
14:34 - 30/09/2022
Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, με αφορμή ένα θέμα
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με μεγαλύτερο – «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με μεγαλύτερο άντρα
Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή...
Διαβάστε το στο ZouglaΔανάη Μπάρκα: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με μεγαλύτερο – «Έπεσαν επάνω μου να με φάνε»
Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε στο «Πάμε Δανάη!» την Παρασκευή (30/9) για τους απαγορευμένους έρωτες. «Ως Δανάη που είμαι πολύ κορίτσι του έρωτα, μου αρέσει να ακούω ιστορίες, δεν θα μπορούσα να βάλω δίπλα από τον έρωτα τη λέξη απαγορευμένο. Δεν θεωρώ ότι ένα τόσο έντονο, δυνατό συναίσθημα, που είναι κινητήριος δύναμη, μπορεί να χαρακτηριστεί απαγορευμένο. Μου έχει τύχει δύο τρεις φορές. Τη μία φορά υπήρχε το ηλικιακό, ήμουν σε μικρή ηλικία κι είχα γοητευτεί πολύ από έναν άνθρωπο που με περνούσε κάποια χρόνια. Τότε έπεσαν επάνω μου να με φάνε. Παρόλα αυτά δεν άκουσα κανένα, έβαλα το όριό μου και το έζησα μέχρι εκεί που
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μπάρκα: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με μεγαλύτερο άντρα
Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, με αφορμή ένα θέμα που έπαιξε στο «Πάμε Δανάη!» για τους απαγορευμένους...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Μπάρκα: «Ήμουν για λίγο το τρίτο πρόσωπο, έπεσαν επάνω μου να με φάνε»
Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή πέρασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega.Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή πέρασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο Mega.«Ως Δανάη που είμαι πολύ κορίτσι του έρωτα, μου αρέσει να ακούω ιστορίες, δεν θα μπορούσα να βάλω δίπλα από τον έρωτα τη λέξη απαγορευμένο. Δεν θεωρώ ότι ένα τόσο έντονο, δυνατό συναίσθημα, που είναι κινητήριος δύναμη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα: ¨Όταν είχα σχέση με μεγαλύτερο άντρα έπεσαν να με φάνε”
Με αφορμή τον απαγορευμένο έρωτα που θα ζήσει η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, η Δανάη Μπάρκα έκανε αποκαλύψεις στη σημερινή εκπομπή της. “Ως Δανάη που είμαι πολύ κορίτσι του έρωτα, μου αρέσει να ακούω ιστορίες, δεν θα μπορούσα να βάλω δίπλα από τον έρωτα τη λέξη απαγορευμένο. Δεν θεωρώ ότι ένα τόσο έντονο, δυνατό […]
The post Δανάη Μπάρκα: ¨Όταν είχα σχέση με μεγαλύτερο άντρα έπεσαν να με φάνε” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr