«Έκρηξη» Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League 1 αν...»

17:38 - 30/09/2022

«Έκρηξη» Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League 1 αν...» 30/09/2022 «Κεραυνοί» από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μετα τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και την απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων (από το 10:28 του παρακάτω ηχητικού) πως «η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το πρωτάθλημα απο τη Σούπερ Λίγκα εφ’ όσον αυτή συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό!», αλλά και πως «εγώ δεν κάνω κόντρα στον Μαρινάκη, εκείνος κοντράρει, εγώ δεν είμαι εκεί, έχω φύγει, όταν το κάνει, εγώ είμαι αλλού. Τον αέρα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League 1, αν συνεχίσουν-Χτυπάει στον αέρα ο Μαρινάκης»

«Κεραυνοί» από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο στον LIBERO 107.4 της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις μετα τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και την απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Μιλώντας στο σημερινό (30/9) CONTROL με τον Γιώργο Ζαγόρα (Δευτέρα-Παρασκευή 4-6 το απόγευμα) ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων (από το 10:28 […] The post Βόμβα Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από τη Super League 1, αν συνεχίσουν-Χτυπάει στον αέρα ο Μαρινάκης» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)