Ζάχος Χατζηφωτίου: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο «αντίο» της εγγονής του

18:34 - 30/09/2022

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έζησε μια συναρπαστική ζωή

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζάχος Χατζηφωτίου: Η Τζένη Καρέζη μιλά για τον γάμο της με τον Ζάχο…

Όταν τον Σεπτέμβριο του 1961 η κορυφαία ηθοποιός Τζένη Καρέζη γνωρίζει ΄μέσω γνωστών τον γόνο γνωστής αθηναϊκής οικογένειας Ζάχο Χατζηφωτίου στο Παρίσι όπου ζει μόνιμα ο τελευταίος ανταλλάσσοντας ένα τυπικό “χαίρω πολύ”, ουδείς μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει μεταξύ τους. Η επόμενη συνάντηση τους γίνεται την πρωτοχρονιά του 1962 και έκτοτε  η γνωριμία γίνεται […] Το άρθρο Ζάχος Χατζηφωτίου: Η Τζένη Καρέζη μιλά για τον γάμο της με τον Ζάχο… εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο “αντίο της εγγονής του

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Όπως είναι γνωστό ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.  Η εγγονή του, Δωροθέα Πασχαλίδου, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα η κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου, που απέκτησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου από […] The post Ζάχος Χατζηφωτίου: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο “αντίο της εγγονής του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο «αντίο» της εγγονής του

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη χώρα Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, από το οποίο όμως είχε πάρει εξιτήριο. Όλο αυτό το διάστημα, συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν στο πλευρό του, ευχόμενοι να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου