#Ζάχος Χατζηφωτίου

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν καλό κορίτσι»

fimes.gr
Ποιος είχε μιλήσει με κακά λόγια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Διαβάστε ποιος είπε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν καλό κορίτσι. Για τις σχέσεις της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για το διαζύγιό του με την πρώτη και τη μετέπειτα σχέση τους είχε μιλήσει ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ ο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν καλό κορίτσι».
14:44 25/04/2023

Γιατί βρέθηκαν άνδρες του Ελληνικού Στρατού στην κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

irafina.gr
Την Τετάρτη (5/10) τελέστηκε η κηδεία του τελευταίου «Ριμινίτη», Ζάχου Χατζηφωτίου, με αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού να τον συνοδεύουν ως την τελευταία του κατοικία κρατώντας τα παράσημα που απέκτησε στη στρατιωτική του ζωή. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου δεν ήταν μόνο ένας διάσημος συγγραφέας και δημοσιογράφος. Ούτε ο γνωστός μπον βιβέρ της παλιάς Αθήνας. Υπήρξε πολεμιστής στον […]
17:52 05/10/2022

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για ανασφάλιστες και ασφαλισμένες γυναίκες στον Δήμο Καλαμαριάς

grtimes.gr
Στις 25 Οκτωβρίου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Καλαμαριάς και το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε συνεργασία με Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα (Δημόκριτος, Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση, Πλάτων) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε ασφαλισμένες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Καλαμαριάς, ηλικίας άνω των 40 ετών, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Η έγκαιρη διάγνωση επιτυγχάνεται με την αυτοεξέταση, την κλινική εξέταση από ειδικό γιατρό, τη μαστογραφία και τις άλλες απεικονιστικές εξετάσεις. Στη δε πρόληψη συμβάλλουν θετικά η διακοπή του καπνίσματος, η εκγύμναση, η υγιεινή διατροφή, ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ, η αποφυγή των καρκ
15:46 05/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Αποχαιρετισμός στον τελευταίο κοσμοπολίτη – Τα στεφάνια, οι παρουσίες και η ελληνική σημαία

zappit.gr
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζάχος Χατζηφωτίου είχε εισαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση. Με δαπάνη του […] The post Ζάχος Χατζηφωτίου: Αποχαιρετισμός στον τελευταίο κοσμοπολίτη – Τα στεφάνια, οι παρουσίες και η ελληνική σημαία appeared first on Zappit.
14:56 05/10/2022

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Ζάχος Χατζηφωτίου και τιμήθηκε

ekklisiaonline.gr
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου γεννήθηκε το 1923 και έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022. Το άρθρο Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Ζάχος Χατζηφωτίου και τιμήθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:54 05/10/2022

Το «ύστατο χαίρε» στον Ζάχο Χατζηφωτίου (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το «ύστατο χαίρε» στον Ζάχο Χατζηφωτίου (ΦΩΤΟ) 05/10/2022 Το τελευταίο «αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για τον Ζάχο Χατζηφωτίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. H κηδεία του έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου με δημοτική δαπάνη, μετά από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου για πολλά χρόνια διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος, αλλά και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας από τη θέση του πολύτιμες υπηρεσίες. Δεξιά η εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου, Δωροθέα Πασχαλίδου Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με την ελληνική σημαία πάνω στο φέρε
13:20 05/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Πότε θα γίνει η κηδεία του με δημοτική δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο

tlife.gr
Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί ο Ζάχος Χατζηφωτίου αυτή την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.  Όπως γνωστοποίησε To άρθρο Ζάχος Χατζηφωτίου: Πότε θα γίνει η κηδεία του με δημοτική δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:36 03/10/2022

Αυτή είναι η 34χρονη εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου που δουλεύει στο Χόλιγουντ

thebest.gr
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλούσε για τους γάμους, τα παιδιά και τα εγγόνια του.«Ο πρώτος γάμος έγινε όταν ήμουν στη Βηρυτό, μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν.
18:50 02/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Οι 5 γάμοι και η αδυναμία του στη χλιδή

eleftherostypos.gr
Η ζωή του θα μπορούσε να είναι το τραγούδι της Εντίθ Πιαφ «Non, je ne regrette rien» (Οχι, δεν μετανιώνω για τίποτα)… Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, άλλωστε, έζησε μια ζωή γεμάτη προκλήσεις, δυνατές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και, όπως συνήθιζε να λέει στις συνεντεύξεις του, «τα έζησε όλα και δεν μετάνιωσε για τίποτα». Στα 99 του χρόνια, […] Το άρθρο Ζάχος Χατζηφωτίου: Οι 5 γάμοι και η αδυναμία του στη χλιδή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:46 02/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Πούλησε όλα του τα σπίτια και έμενε στο ενοίκιο, τι απέγινε η περιουσία του

thebest.gr
Ο σπουδαίος δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου, με τους θυελλώδεις γάμους του και τη μακρόχρονη καριέρα του, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 99 ετών.
11:48 02/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Οταν παντρεύτηκα την Καρέζη, η Αλίκη έλεγε "θα της τον φάω"

thetoc.gr
"Δεν ήθελα καθόλου να παντρευτώ την Τζένη Καρέζη, γιατί δεν ήθελα να έχω σχέση με τις Ελληνίδες ηθοποιούς", είχε πει ο Ζάχος Χατζηφωτίου.
10:26 02/10/2022

Καρέζη-Χατζηφωτίου: Το τελευταίο βράδυ πριν τον χωρισμό τους – Όταν την απάτησε με την… ίδια

in.gr
Σε βιβλίο του ο δημοσιογράφος, Ζάχος Χατζηφωτίου, είχε αποκαλύψει το τελευταίο βράδυ πριν τον χωρισμό τους.
09:36 02/10/2022

Όταν ο πατριώτης Ζάχος Χατζηφωτίου βρέθηκε πάλι στο Ρίμινι όπου είχε γράψει σελίδες ένδοξης ιστορίας

olympia.gr
Η Τελετή Μνήμης στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Riccione στην μνήμη των Ελλήνων πεσόντων στην μάχη του Ρίμινι τον Σεπτέμβριο του 2019 έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Αλλά και του αείμνηστου πλέον Ζάχου Χατζηφωτίου ο οποίος είχε πολεμήσει στην λεγόμενη «Ταξιαρχία του Ρίμινι». Αυτό που δεν γνωρίζουν πολύ είναι ότι ο Ζάχος Χατζηφωτίου […] Όταν ο πατριώτης Ζάχος Χατζηφωτίου βρέθηκε πάλι στο Ρίμινι όπου είχε γράψει σελίδες ένδοξης ιστορίας - olympia
22:50 01/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Η ανατριχιαστική φωτογραφία από την «τελευταία κατοικία» του

NewsBomb
Σε ηλικία 99 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζάχος Χατζηφωτίου.Περισσότερα...
21:24 01/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο πολυτάραχος ιδιωτικός βίος του απόλυτου Έλληνα μπον βιβέρ

grtimes.gr
Με την ακαταμάχητη γοητεία και το μοναδικό του ταμπεραμέντο, Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ήταν ο περιζήτητος γαμπρός για την καλή κοινωνία της Αθήνας Παντρεύτηκε για πρώτη φορά τα ταραγμένα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Βηρυτό, λίγο μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν, και η πρώτη του γυναίκα ήταν μία Γαλλίδα, η οποία ήταν κόρη στρατηγού. Ο πατέρας της επέμενε να τον εντάξει στον γαλλικό στρατό, ενώ εκείνος δεν ήθελε και προσπαθούσε να τον πείσει σε σημείο που δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να χωρίσει… Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσάρτηση ουκρανικών περιοχών από τη Ρωσία – Ποιος είναι ο στόχος του Πούτιν Η Gazprom ανέστειλε για σήμερα τις παραδόσεις φυσικού αερίου στην Eni Στ. Καλαφάτης:
18:48 01/10/2022

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε ηλικία 99 ετών

Newside.gr
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ζάχος Χατζηφωτίου, σε ηλικία 99 ετών. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 99 χρόνια. Ποιος είναι ο Ζάχος Χατζηφωτίου Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ήταν δημοσιογράφος […] The post Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε ηλικία 99 ετών appeared first on NewSide.gr.
14:10 01/10/2022

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

eleftherostypos.gr
Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Μάλιστα, είναι από τις εγκυμονούσες που θέλουν να είναι στιλάτες ακόμη και με την “κοιλιά τούρλα” πραγματοποιώντας πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις… Διαβάστε περισσόυτερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Ζάχος Χατζηφωτίου: Έφυγε πλήρης ημερών και εμπειριών ο «μπον βιβέρ» δημοσιογράφος Σταμάτης Κόκοτας: […] Το άρθρο Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:02 01/10/2022

H «ψεύτικη» αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά – Ντοκουμέντα στην φόρα με αριθμούς

eleftherostypos.gr
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε όλα τα μυστικά των influencers στην φόρα. Μετά την Ιωάννα Τούνη, αλλά και τα ποσά που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για μια διαφήμιση στο instagram, στο στόχαστρο του μπήκε και η Βίκυ Καγιά με πολλούς άλλους παρουσιαστές, μοντέλα και instragrammers… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Ζάχος Χατζηφωτίου: Έφυγε πλήρης ημερών […] Το άρθρο H «ψεύτικη» αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά – Ντοκουμέντα στην φόρα με αριθμούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:54 01/10/2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο τελευταίος bon viveur της κοσμικής Αθήνας μέσα από συλλεκτικές φωτογραφίες

thetoc.gr
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου "ακμαίος μέχρι το τέλος, οδηγούσε τη διθέσια σπορ μερσεντές του μέχρι τα 97 του χρόνια, έβγαινε, φλέρταρε, ντυμένος πάντα άψογα".
09:10 01/10/2022

Δωροθέα Πασχαλίδου: Αυτή είναι η κούκλα εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου με καριέρα στο Χόλυγουντ

tlife.gr
Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος είχε νοσηλευτεί στο To άρθρο Δωροθέα Πασχαλίδου: Αυτή είναι η κούκλα εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου με καριέρα στο Χόλυγουντ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:58 01/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load