Alert! Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών

Διαβάστε το στο in.gr

Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο σπουδαίος τραγουδιστής, Σταμάτης Κόκοτας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έφυγε ο Σταμάτης Κόκοτας

Τα ξημερώματα απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε μεγάλη δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970 και είχε συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος […] The post Έφυγε ο Σταμάτης Κόκοτας appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας. O Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλευόταν έπειτα ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε μεγάλη δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970 και είχε συνεργαστεί με […] The post Θλίψη: Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 85 ετών ο τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών

Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θλίψη: Απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας

Τα ξημερώματα απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ο μεγάλος ερμηνευτής γεννήθηκε στην Αθήνα, την 23η Μαρτίου του 1937. Είχε μεγάλη δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970 και είχε συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες της […] Θλίψη: Απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας (+vids)

  Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών. Οι επιτυχίες του και οι μεγάλες συνεργασίες.   Θλίψη στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική στο Ασκληπιειό Βούλας, όπου […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Σταμάτη Κόκοτα

Τον Σταμάτη Κόκοτα, «έναν πολύ σημαντικό τραγουδιστή και ιδιαίτερο άνθρωπο», αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.Σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι «ο Σταμάτης Κόκοτας ταυτίστηκε με μια εποχή κορύφωσης του ελληνικού τραγουδιού και πολλοί ήταν οι δημιουργοί που του εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους». [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Έφυγε» ο Σταμάτης Κόκοτας

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας. Ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών

Νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας!

Πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών. Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκπληπιείο της Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο τα ξημερώματα κατέληξε έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Γεννήθηκε το 1937 ενώ στα 60’s και τα 70’s είχε σημαντική […] The post Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών

Πέθανε σε ηλικία 85 χρονών ένας μεγάλος του λαϊκού τραγουδιού, ο Σταμάτης Κόκοτας. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο, και παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια. Ο Σταμάτης Κόκοτας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937. Από τη δεκαετία του […] The post Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πεθάνε ο Σταμάτης Κόκοτας

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων