#Σταμάτης Κόκοτας

Χρήστος Παπαδόπουλος: Δεν θεωρώ συναδέλφους μου τους τράπερ – Να ανοίξουν μια σχολή και να κάνουν πολεμικές τέχνες

Newsbeast.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο μουσικός και τραγουδιστής απάντησε και για το θρυλικό συγκρότημα «Τα Παιδιά από την Πάτρα» του οποίου ήταν μέλος. «Ήταν μια πρόκληση για μένα να γράψω τη μουσική για το Κόκκινο Ποτάμι, είμαι κι εγώ μισός Πόντιος, από τα Γρεβενά. Ο Μανούσος Μανουσάκης δεν είναι μόνο καλός σκηνοθέτης, ξέρει και πάρα πολύ καλά ιστορία και αυτό με συγκινεί. Έχω γράψει μουσική για 23 σειρές στην ελληνική τηλεόραση και εφτά ταινίες στον κινηματογράφο» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Παπαδόπουλος. «Με τα Παιδιά από την Πάτρα κάναμε τέσσερις δίσκους που πούλησαν 750.000 αντίτυπα. Θεωρούνται μέσα στους 10 πιο εμπορικούς δίσκους
18:58 20/01/2023

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Σταμάτης Κόκοτας μπήκε στο καμαρίνι και μου πήρε τα πράγματα»

zappit.gr
Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε 5 προσωπικές ερωτήσεις στη μητέρα της Μπέσσυ Αργυράκη, στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Σταμάτης Κόκοτας μπήκε στο καμαρίνι και μου πήρε τα πράγματα» appeared first on Zappit.
16:10 06/01/2023

Σταμάτης Κόκοτας: Η αποτυχημένη προσπάθεια του τραγουδιστή να γίνει ένας «μικρός Ωνάσης»

thecaller.gr
Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και είχε μια καριέρα στο τραγούδι γεμάτη επιτυχίες.Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και είχε μια καριέρα στο τραγούδι γεμάτη επιτυχίες.Γύρω από το πρόσωπό του είχε δημιουργηθεί ένας μύθος, που είχε να κάνει με την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Ο μυθικός εφοπλιστής άκουγε τον Κόκκοτα με μεγάλη ευχαρίστηση, θαύμαζε τον Ζαμπέτα και του άρεσε το «Ρωμιός αγάπησε […]
19:22 09/10/2022

Το βαπόρι του Σταμάτη Κόκοτα γίνεται πάρκο για καταδύσεις

olympia.gr
Διά να είμεθα ειλικρινείς και ακριβείς, μέγας τροβαδούρος ο Σταμάτης Κόκοτας, σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά φρόντισε να δημιουργήσει γύρω του έναν μύθο που δεν ήταν απολύτως ακριβής. Ναι, ο Ωνάσης τον άκουγε με μεγάλη ευχαρίστηση, ναι, ο Ωνάσης θαύμαζε τον Ζαμπέτα και του άρεσε το «Ρωμηός αγάπησε Ρωμηά» που τραγούδησε ο Σταμάτης, αλλά η μυθολογία με […] Το βαπόρι του Σταμάτη Κόκοτα γίνεται πάρκο για καταδύσεις - olympia
20:18 08/10/2022

Παπαδόπουλος: Πόσο κοστίζει η μετακίνηση με ηλεκτρικό πατίνι ή ηλεκτρικό ποδήλατο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στην παρουσία της εταιρίας GRC TECH στο Voltaro 6, στη συνεργασία της εταιρίας με τη CISCO DT&S και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο κόστος μετακίνησης με ηλεκτρικό ποδήλατο και πατίνι, στη σημασία της οδηγικής παιδείας, καθώς και στην ενεργειακή κρίση, αναφέρθηκε ο CEO της GRC TECH Αλέξανδρος Παπαδόπουλος μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm  107,1. Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια καταγραφής των μετακινήσεων με ηλεκτρικά ποδήλατα ώστε να εντοπιστούν οι συχνότερες διαδρομές και εκεί να στηθούν οι νέοι ασφαλείς ποδηλατοδρόμοι. Επίσης, αποκάλυψε τα μυστικά για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, αλλ
19:44 05/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα – Ράγισαν καρδιές στο “αντίο” του γιου του

instyle.gr
Το τελευταίο “αντίο” είπαν φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και θαυμαστές στον Σταμάτη Κόκοτα, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, σε ηλικία 85 ετών. Τραγικές φιγούρες ο γιος του Δημήτρης, η κόρη του Μαριάννα και η σύζυγός του. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, με δημοτική δαπάνη […] The post Σταμάτης Κόκοτας: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα – Ράγισαν καρδιές στο “αντίο” του γιου του appeared first on InStyle.
13:52 05/10/2022

Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα - Συρρέει ο κόσμος στο νεκροταφείο Ζωγράφου

Newsit
Αρχίζει και συρρέει ο κόσμος στο νεκροταφείο Ζωγράφου, όπου θα τελεστεί σήμερα (05.10.2022) η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, σκορπώντας θλίψη στους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και όσους τους γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια τους.   To άρθρο Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα - Συρρέει ο κόσμος στο νεκροταφείο Ζωγράφου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:40 05/10/2022

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

okmag.gr
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 χρόνων άφησε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Κόκοτας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης ανακοινώθηκε ότι θα κηδευτεί δημοτική δαπάνη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου. Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτο τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μεσημέρι της […] The post Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα appeared first on OK.
12:20 05/10/2022

Αθήνα – Νίκαια: Ο Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης και ο Σταμάτης Κόκκοτας

ekklisiaonline.gr
Θεολογικός λόγος: Θα αναφέρουμε ένα περιστατικό μεταξύ του νέου ΑΓΙΟΥ ΕΥΜΕΝΙΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ και του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΚΚΟΤΑ που έφυγε πριν λίγες ημέρες από την ζωή .Ο Σταμάτης Κόκοτας και το θαύμα με τον Άγιο Ευμένιο τον Σαριδάκη … Το άρθρο Αθήνα – Νίκαια: Ο Άγιος Ευμένιος Σαριδάκης και ο Σταμάτης Κόκκοτας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:28 04/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας: Ο τελευταίος άνθρωπος από το καλλιτεχνικό στερέωμα που τον είδε πριν πεθάνει

tlife.gr
Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε το πρωί του Σαββάτου 1/10 από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών To άρθρο Σταμάτης Κόκοτας: Ο τελευταίος άνθρωπος από το καλλιτεχνικό στερέωμα που τον είδε πριν πεθάνει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:18 04/10/2022

Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα»

zappit.gr
Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. […] The post Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα» appeared first on Zappit.
08:16 04/10/2022

Ο Αλ. Κούγιας για τον αείμνηστο Σ. Κόκοτα-Η συγκινητική φωτογραφία και το «αντίο» του γνωστού ποινικολόγου (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν, από την εποχή που ο γνωστός ποινικολόγος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της δικηγορίας αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τον μεγάλο καλλιτέχνη Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε από τη ζωή. Δείτε την ανακοίνωση από το δικηγορικό του γραφείο και τη φωτογραφία ντοκουμέντο. Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός  Ο Αλέξιος Κούγιας για τον αείμνηστο Σταμάτη Κόκοτα Στα 50 σχεδόν χρόνια της δικηγορικής ζωής μου ήμουν ένας πολύ τυχερός δικηγόρος. Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να αποκτώ ονοματεπώνυμο στο λειτούργημά μου, με εμπιστεύτηκαν να τους υπερασπιστώ σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής τους πολύ διάσημοι και ιδιαίτεροι άνθρωποι. Ένας από αυτούς ήταν και ο αείμνηστος Σ
21:14 03/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του

okmag.gr
Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 85 ετών, και η κηδεία του ανακοινώθηκε πως θα γίνει δημοτική δαπάνη. «Το άκουσμα της είδησης για την απώλεια του θρυλικού Σταμάτη Κόκοτα μας συντάραξε όλους. Ο Σταμάτης ήταν παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και […] The post Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του appeared first on OK.
17:10 03/10/2022

Ποια ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια του Σταμάτη Κόκοτα

fosonline.gr
Τραγουδιστής ολκής ο Σταμάτης Κόκοτας σεβόταν τους παλιούς συναδέλφους και είχε αδυναμία σε μια τραγουδίστρια
12:02 03/10/2022

Ο Σταμάτης Κόκοτας, η αντίδραση Λιάγκα και οι τηλεοπτικές πρεμιέρες

youfly.com
Η μεγάλη απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα έβαλε ένα δυσάρεστο φινάλε, σε μια εβδομάδα με τηλεοπτικές πρεμιέρες αλλά και έντονο παρασκήνιο. The post Ο Σταμάτης Κόκοτας, η αντίδραση Λιάγκα και οι τηλεοπτικές πρεμιέρες appeared first on Youfly.
18:02 02/10/2022

Ο εφοπλιστής Σταμάτης Κόκοτας, ο Ωνάσης, το Stacoco και το «Άννα Μ»

mononews.gr
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, επηρεασμένος από τα πλούτη του φίλου του Αριστοτέλη Ωνάση ζήλεψε την δόξα του και αποφάσισε δύο φορές στη ζωή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη θάλασσα.
12:28 02/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας – Γιε μου, γιε μου: Η ιστορία του τραγουδιού – Για ποιον είχε γραφτεί

thecaller.gr
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας.Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας.Υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του ελληνικού πενταγράμμου με αυτές τις φαβορίτες που έμειναν αναλλοίωτες στον χρόνο, αλλά τον Σταμάτη Κόκοτα δεν θα τον θυμούνται όλοι για την εξωτερική εμφάνισή του αλλά για τα τραγούδια που ερμήνευσε και με τα οποία μεγάλωσαν γενιές […]
09:18 02/10/2022

Το Θαύμα που βίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας από τον Άγιο Ευμένιο Σαριδάκη

ekklisiaonline.gr
Θαύμα: Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Το άρθρο Το Θαύμα που βίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας από τον Άγιο Ευμένιο Σαριδάκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:38 01/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του – Με δημοτική δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου

tlife.gr
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή, στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο To άρθρο Σταμάτης Κόκοτας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του – Με δημοτική δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:24 01/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load