Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιω στη μνήμη του;»
19:36 - 01/10/2022
Μια συνέντευξη γεμάτη… ρίζες παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου με αφορμή τη νέα […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιω στη μνήμη του;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με σήκωσε πάνω και με έδερνε»
O Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή τη νέα του εκπομπή στο MEGA «Ρίζες» παραχώρησε μία αποκαλυπτική στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.
Μεταξύ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘανάσης Ευθυμιάδης: «Αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, θα φύγω – Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιώ στη μνήμη του;»
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με αφορμή τη νέα του εκπομπή «Ρίζες» στο Mega παραχώρησε τη νέα του
To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αν σηκώσει κάποιος το ποτήρι, θα φύγω – Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιώ στη μνήμη του;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘανάσης Ευθυμιάδης: «Με σήκωνε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη»
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά για όλα στο περιοδικό ΟΚ! Ανάμεσα σε άλλα εξηγεί πώς μίσησε το σχολείο και έγινε καλλιτέχνης. Η συγχώρηση στη ζωή του Θανάση Ευθυμιάδη έχει μια ξεχωριστή θέση. «Έχω ζητήσει “συγγνώμη” στη ζωή μου, όχι όμως γιατί μετάνιωσα αλλά επειδή κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω κάποιο μάθημα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έχω […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με σήκωνε πάνω και με έδερνε μπροστά σε όλη την τάξη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΘανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα»
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι δεκαέξι χρόνια συνοδοιπόρος στη ζωή με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς και μιλά για τη σχέση του με εκείνη στο περιοδικό ΟΚ! Τον ρωτάω ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σε μια μακροχρόνια σχέση. «Είναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και την προσωπικότητα του άλλου. Είναι ο χώρος που του δίνεις και η […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr