Νίκος Κοκλώνης: «Το bullying που έχω φάει, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση, δεν υπήρχε»
20:54 - 01/10/2022
Στον τόπο του… εγκλήματος και του J2US επιστρέφει ο Νίκος Κοκλώνης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Το bullying που έχω φάει, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση, δεν υπήρχε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης: Το bullying που έχω φάει, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση, δεν υπήρχε
Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει στην τηλεόραση με το J2US και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! Ο δημοφιλής παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, Ο Νίκος Μουτσινάς, αν δεν κάνω λάθος, σε έχει αποκαλέσει «Αϊ-Βασίλη της ελληνικής τηλεόρασης». Ναι, ο Νίκος το έχει πει. Δεν ξέρω αν είμαι ο Αϊ-Βασίλης, είμαι όμως ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο γύρω μου χαρούμενο. Αν όμως εκνευριστώ – κάτι που συμβαίνει πολύ δύσκολα – μου γυρίζει το μάτι. Αλλά κι αυτό μου κρατάει πέντε λεπτά. Γνωρίζω ότι στον χώρο αυτό υπήρξαν άνθρωποι που σε αδίκησαν τον πρώτο καιρό. Το bullying που έχω φάει εγώ, όταν ξεκίνησα την παρουσία
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Κοκλώνης: «Το bullying που έχω φάει εγώ όταν ξεκίνησα την παρουσίαση με το It’s Showtime δεν υπήρχε»
Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται για την τηλεοπτική του επιστροφή με το J2US και αποκαλύπτει στο ΟΚ! τις σκέψεις του για το πιο φαντασμαγορικό σόου της τηλεόρασης. Ανάμεσα σε άλλα όμως αναφέρεται και στο bullying που βίωσε όταν ξεκίνησε την παρουσίαση με το It’s show time. Από όσα έχεις κάνει τηλεοπτικά, να υποθέσω ότι το J2US […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Το bullying που έχω φάει εγώ όταν ξεκίνησα την παρουσίαση με το It’s Showtime δεν υπήρχε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr