Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»
11:38 - 02/10/2022
Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδη και αποκάλυψε μια ιστορία […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»
«Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα» πρόσθεσε
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: Έζησα τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια - Ο κινηματογράφος μου λείπει αφάνταστα (Βίντεο)
Όλα όσα είπε για τη σειρά «Έτερος Εγώ», το κίνημα #MeToo και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: Στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή
Η Μαίρη Χρονοπούλου εφ’ όλης της ύλης στο MEGA. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Δέσποινα Παναγιωτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, μια ιστορία παρενόχλησής της αλλά και επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει. Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου δηλώνει πάρα πολύ τυχερή για την οικογένεια φίλων που έχει δίπλα της. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ... Περισσότερα
To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»
Η ηθοποιός περιγράφει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και συγκλονίζει
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: Έζησα τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια, παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας
Για την αξία της φιλίας στη ζωή της, αλλά και το πόσο της λείπει ο κινηματογράφος μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις της. Η ηθοποιός είπε ακόμη, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ότι για 20 χρόνια υπέφερε όσον αφορά την υγεία της. Αποκάλυψε ακόμη, μια ιστορία παρενόχλησής της. Για του φίλους της, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία». «Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο» απαντά σε σχετική ερώτηση ενώ αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί και τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο τις απέρριψε γιατί τις έκρινε “σαχλές”. Είπα 10 φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»
Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδη και αποκάλυψε μια ιστορία παρενόχλησής της και επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της.Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της.Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου δηλώνει πάρα πολύ τυχερή για την οικογένεια φίλων που έχει δίπλα της. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία». «Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»
Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜαίρη Χρονοπούλου: Έζησα τραγικές ιστορίες
«Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα» πρόσθεσε.
Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Έζησα τραγικές ιστορίες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜαίρη Χρονοπούλου: «20 χρόνια παράλυτη, παχύσαρκη»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το #MeToo αλλά και για το πόσο της λείπει να παίζει στον κινηματογράφο. «Στο χρηματιστήριο της ζωής ποντάρισα στην καλύτερη μετοχή, στη φιλία. Έβαλα όλη μου τη ζωή εκεί και είμαι τυχερή που είμαι κουκουλωμένη από φίλους» είπε αρχικά η ηθοποιός. Ο κινηματογράφος παραδέχτηκε πως της λείπει […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: «20 χρόνια παράλυτη, παχύσαρκη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr