Η Λουκία Παπαδάκη θα πάρει τη λάμψη της στο «Μαύρο Ρόδο» - Ο λόγος που δεν βάφει τα μαλλιά της

13:02 - 02/10/2022

Ο έρωτας με γνωστό επιχειρηματία και η άρνηση στις πλαστικές. «Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ».Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Παπαδάκη: Από τη «Λάμψη» στο «Μαύρο Ρόδο» - Η ζωή της, ο έρωτας και τα μυστικά της

Ο έρωτας με γνωστό επιχειρηματία και η άρνηση στις πλαστικές. «Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά και υγιής…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λουκία Παπαδάκη: Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο» και οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη»

Η Λουκία Παπαδάκη, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά  του MEGA «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Ο ρόλος της στο «Μαύρο Ρόδο» και οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για τη «Λάμψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λουκία Παπαδάκη: Η ζωή της, ο έρωτας και τα μυστικά της – Ο λόγος που δεν βάφει τα μαλλιά της

Ο έρωτας με γνωστό επιχειρηματία και η άρνηση στις πλαστικές. «Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ». Η Λουκία Παπαδάκη είναι μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Μια επιστροφή που πολύ μας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal