Παυλόπουλος: Πάντα νομικά ενεργές-δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας
14:10 - 02/10/2022
Οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις εν γένει αποζημιώσεις που διεκδικεί για τα εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας είναι πάντοτε νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες, τόνισε εκ νέου ο τέως Προέδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπης Παυλόπουλος.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάντοτε νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες: Οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο
Στον χαιρετισμό του, κατά την τελετή Μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠαυλόπουλος: Πάντα νομικά ενεργέ ς- δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας
Παυλόπουλος: Πάντα νομικά ενεργέ ς- δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίαςekomninou
Sun, 02/10/2022 - 14:45
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠαυλόπουλος: Νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας
Στον χαιρετισμό του, κατά την τελετή Μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Γεράκι Ηλείας, ο τέως Προέδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, και τα εξής.
Το άρθρο Παυλόπουλος: Νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr