«Θυμάμαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»

15:36 - 02/10/2022

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου κι έκανε αναδρομή στη συνεργασία του με μεγάλους […] The post «Θυμάμαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τη θυμάμαι και για το δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της» λέει γνωστός ηθοποιός

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Καλατζόπουλου

Διαβάστε το στο

Καλατζόπουλός για Βουγιουκλάκη: «Τη θυμάμαι για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος μιλά για τη συνεργασία του με μεγάλους σταρ του θεάματος ειδικότερα στο πλευρό της Αλίκης ΒουγιουκλάκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καλατζόπουλος: Θυμάμαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου κι έκανε αναδρομή στη συνεργασία του με μεγάλους σταρ του θεάματος, όπως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Βουγιουκλάκη ήταν τότε πολύ όμορφη κοπέλα. Διάφοροι θαυμαστές της, που την πολιορκούσαν ερωτικά, της έκαναν διάφορα δώρα. Κάθε φορά που της χάριζαν σοκολάτες, τις έδινε σε εμένα γιατί πρόσεχε τη σιλουέτα της. Ήταν σκληρή εργάτρια. Για καμία δεκαριά ημέρες πριν από την πρεμιέρα, έτρωγε ένα βραστό αυγό κι ένα μαρουλόφυλλο για να κρατιέται σε φόρμα. Τα εσωτερικά γυρίσματα τα κάναμε σε ένα στούντιο που δεν υπάρχει πια. Είχε ένα μοναδικό καμαρίνι κι είχε αργήσει. Έλεγε παιδιά γρήγορα βγείτε έξω, θα αλλάξω και θ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τη θυμάμαι για το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της», λέει ο Γ. Καλατζόπουλος

Ο ηθοποιός Γιάννης Καλατζόπουλος, που ξεχώρισε στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ως μικρός σε ηλικία πρωταγωνιστής, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha.Ο ηθοποιός Γιάννης Καλατζόπουλος, που ξεχώρισε στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ως μικρός σε ηλικία πρωταγωνιστής, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha.Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός διηγήθηκε στιγμές που έχει ζήσει δίπλα στους μεγάλους σταρ του θεάματος όπως ο Αυλωνίτης, η Βασιλειάδου αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα για την Αλίκη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που θα συζητηθεί: «Την θυμάμαι για το δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»

Μια δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε αίσθηση έκανε γνωστός ηθοποιός ο οποίος είχε ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ως μικρός σε ηλικία πρωταγωνιστής. Ο λόγος για τον Γιάννη Καλατζόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός διηγήθηκε στιγμές που έχει ζήσει δίπλα σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σάλος με το βίντεο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! «Το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στnθοs της»

Η αποκάλυψη που έκανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός για την Εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega προκάλεσε πραγματικό σάλο και ήδη κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Πραγματικά άφωνοι έμειναν όλοι όσοι άκουσαν τα λόγια ενός απο τους ηθοποιούς που θεωρούταν Παιδί θαύμα για τον Ελληνικό κινηματογράφο και είχε την τύχη […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο