Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί επέλεξε να μη βαφτίσει τις κόρες του;
18:30 - 02/10/2022
Ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90 Θανάσης Ευθυμιάδης, που πρωταγωνιστούσε σε θέατρο και τηλεόραση ενώ την ίδια στιγμή φιγουράριζε στα εξώφυλλα των περιοδικών, αποφάσισε πριν από 15 χρόνια περίπου να αλλάξει οριστικά τη ζωή του. Η γυναίκα του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, καθώς και οι δύο τους κόρες έπαιξαν τον δικό τους μοναδικό ρόλο στο μονοπάτι […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί επέλεξε να μη βαφτίσει τις κόρες του; appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί δεν θα βαφτίσει τις κόρες του
Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη θρησκεία κι εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μη βαφτίσει τις κόρες του
Διαβάστε το στο Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί δεν βαφτίζει τις κόρες του;
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για τη σχέση του με τον Θεό, ενώ απάντησε και στο γιατί επέλεξε, ενώ πιστεύει, να μη βαφτίσει τις κόρες του. Ειδικότερα, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε: «Το ότι πιστεύω στον Θεό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω την ελευθερία στα παιδιά μου να διαλέξουν όποια θρησκεία τούς αρέσει. Δεν τους κρατάω μακριά από την εκκλησία αλλά δεν θα τους επιβάλλω εγώ ποια θρησκεία θα ακολουθήσουν στη ζωή τους – αν θέλουν να ακολουθήσουν θρησκεία. Είδα τις προάλλες ένα πολύ ωραίο γκράφιτι όπως ανέβαινα τον Κηφισό. Έλεγε “God save us from religion”. Καταλαβαίνεις».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘανάσης Ευθυμιάδης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει βαφτίσει τις κόρες του
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης φέτος επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο – έκπληξη! Ο γνωστός ηθοποιός θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ρίζες» η οποία σύντομα κάνει πρεμιέρα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘανάσης Ευθυμιάδης: Ξεκαθαρίζει για την απόφασή του να μην βαφτίσει τις κόρες του
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης φέτος επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο – έκπληξη! Ο γνωστός ηθοποιός θα παρουσιάσει
To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Ξεκαθαρίζει για την απόφασή του να μην βαφτίσει τις κόρες του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘανάσης Ευθυμιάδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω βαπτίσει τις κόρες μου
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την θρησκεία, ενώ εξήγησε και τον λόγο που αποφάσισε να μην βαπτίσει τις κόρες του, την 15χρονη Ζωή και την 13χρονη Σόφη. «Το ότι πιστεύω στον Θεό δεν σημαίνει ότι […]
The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω βαπτίσει τις κόρες μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr