Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά – Πέρασα φρικτούς πόνους»
09:54 - 03/10/2022
Γεύμα για τους φίλους της παρέθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου το βράδυ του Σαββάτου 1/10 και η
To άρθρο Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά – Πέρασα φρικτούς πόνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογείται: «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά»
Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και το πώς είναι σήμερα.
«Ήμουν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑποκαλυπτική Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά, πέρασα φρικτούς πόνους»
Η Μαίρη Χρονοπούλου παρέθεσε γεύμα για τους φίλους της το βράδυ του Σαββάτου 1/10 και αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και το πώς είναι σήμερα.
Η Μαίρη Χρονοπούλου παρέθεσε γεύμα για τους φίλους της το βράδυ του Σαββάτου 1/10 και αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και το πώς είναι σήμερα. «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές καταστάσεις δύσκολες… Πάλεψα 2 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά – Πέρασα φρικτούς πόνους»
Γεύμα για τους φίλους της παρέθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου το βράδυ του Σαββάτου 1/10 και η κάμερα του Happy Day με την Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο.
Η ηθοποιός αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και το πώς είναι σήμερα. «Ήμουν χρόνια παράλυτη, υπέρχοντρη, 120 κιλά. Πέρασα φρικτούς πόνους, κάηκα ολόκληρη για δεύτερη φορά. Πέρασα από πολλές καταστάσεις δύσκολες… Πάλεψα 2 χρόνια για τον φυσικοθεραπευτή μου. Με σήκωσε, περπάτησα, ξαναζώ. Πήρα τη ζωή μου πίσω και η ζωή είναι ωραία τελικά…» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, επιθυμεί όταν φύγει από τη ζωή να πετάξουν την τέφρα της στη θάλασσα. «Έτσι θέλω να γίνει. Να μην ξέρει κανείς που είμαι. Ήρεμα,
Διαβάστε το στο grtimes.gr