Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»

11:00 - 03/10/2022

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, […] The post Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ούρλιαζε η Σκορδά κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο: «Βγάλτε με έξω, έχω κλειστοφοβία»

Η Φαίη Σκορδά δυσκολεύτηκε να ανοίξει την πόρτα

Διαβάστε το στο

Η Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (vid)

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και πανικοβλήθηκε.

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο

Η Φαίη Σκορδα κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που διαφήμιζε.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκίνησε να παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο το «Πρωινό μας» και κατέληξε… κλειδωμένη μέσα. Η παρουσιάστρια, αρχικά έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, και στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με». «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα» συνέχισε γελώντας η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε on air στο αυτοκίνητο - «Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με!»

Ένα απρόοπτο συμβάν αναστάτωσε on air τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή και έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή της θέλησε να παρουσιάσει σήμερα η Φαίη Σκορδά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή της θέλησε να παρουσιάσει σήμερα η Φαίη Σκορδά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε για δώρο (VIDEO)

«Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία», φώναζε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο aek365.com

Σκορδά: Κλείστηκε στο αυτοκίνητο εν ώρα εκπομπής

Ένα μικρό απρόοπτο είχε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να […] The post Σκορδά: Κλείστηκε στο αυτοκίνητο εν ώρα εκπομπής appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ούρλιαζε η Σκορδά κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο: «Βγάλτε με έξω, έχω κλειστοφοβία»

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που έκανε δώρο η εκπομπή της – «Πώς βγαίνω από ‘δω;»

Η Φαίη Σκορδά ήθελε να παρουσιάσει το νέο αυτοκίνητο που κάνει δώρο η εκπομπή «Πρωινό μας» και... κλειδώθηκε μέσα σε αυτό!

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο-δώρο την ώρα της εκπομπής – “Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία”

Ένα ατυχές περιστατικό είχε η παρουσιάστρια. Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δίνει δώρο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο σήμερα, κατά την διάρκεια της παρουσίασής του έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την έκλεισε. Όμως δεν μπορούσε να… βγει. Όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να ανοίξει […] The post Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο-δώρο την ώρα της εκπομπής – “Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αμάξι που δίνει δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!»

Φαίη Σκορδά: Δείτε το βίντεο από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο! «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία» – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο - δώρο (video)

«Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και πανικοβλήθηκε. Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δίνει δώρο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο σήμερα, κατά την διάρκεια που το παρουσίαζε, συνέβη ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την έκλεισε. Όμως δεν μπορούσε […] The post Η Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο