Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»
11:00 - 03/10/2022
Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, […]
The post Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ούρλιαζε η Σκορδά κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο: «Βγάλτε με έξω, έχω κλειστοφοβία»
Η Φαίη Σκορδά δυσκολεύτηκε να ανοίξει την πόρτα
Διαβάστε το στο Η Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (vid)
Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και πανικοβλήθηκε.
Διαβάστε το στο Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο
Η Φαίη Σκορδα κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που διαφήμιζε.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο – δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»
Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκίνησε να παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο το «Πρωινό μας» και κατέληξε… κλειδωμένη μέσα. Η παρουσιάστρια, αρχικά έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, και στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με». «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα» συνέχισε γελώντας η Φαίη Σκορδά.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε on air στο αυτοκίνητο - «Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με!»
Ένα απρόοπτο συμβάν αναστάτωσε on air τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή και έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα.
Διαβάστε το στο thebest.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία»
Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή της θέλησε να παρουσιάσει σήμερα η Φαίη Σκορδά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή της θέλησε να παρουσιάσει σήμερα η Φαίη Σκορδά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έδινε για δώρο (VIDEO)
«Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία», φώναζε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο aek365.comΣκορδά: Κλείστηκε στο αυτοκίνητο εν ώρα εκπομπής
Ένα μικρό απρόοπτο είχε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να […]
The post Σκορδά: Κλείστηκε στο αυτοκίνητο εν ώρα εκπομπής appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΟύρλιαζε η Σκορδά κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο: «Βγάλτε με έξω, έχω κλειστοφοβία»
Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που έκανε δώρο η εκπομπή της – «Πώς βγαίνω από ‘δω;»
Η Φαίη Σκορδά ήθελε να παρουσιάσει το νέο αυτοκίνητο που κάνει δώρο η εκπομπή «Πρωινό μας» και... κλειδώθηκε μέσα σε αυτό!
Διαβάστε το στο neolaia.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο-δώρο την ώρα της εκπομπής – “Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία”
Ένα ατυχές περιστατικό είχε η παρουσιάστρια. Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δίνει δώρο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο σήμερα, κατά την διάρκεια της παρουσίασής του έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την έκλεισε. Όμως δεν μπορούσε να… βγει. Όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να ανοίξει […]
The post Φαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο-δώρο την ώρα της εκπομπής – “Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αμάξι που δίνει δώρο – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!»
Φαίη Σκορδά: Δείτε το βίντεο από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο pagenews.grΦαίη Σκορδά: Κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο! «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία» – ΒΙΝΤΕΟ
Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν […]
Διαβάστε το στο dete.grΗ Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (Βίντεο)
Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και πανικοβλήθηκε. Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της δίνει δώρο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο σήμερα, κατά την διάρκεια που το παρουσίαζε, συνέβη ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την έκλεισε. Όμως δεν μπορούσε […]
The post Η Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που δίνει δώρο: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία!» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr