Νίκος Μουτσινάς για Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι»
15:24 - 03/10/2022
Τους… αγωνιστικούς του χαιρετισμούς έστειλε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Μάνεση, με αφορμή τα όσα είπε για τις μετρήσεις […]
The post Νίκος Μουτσινάς για Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς για Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι»
Τους… αγωνιστικούς του χαιρετισμούς έστειλε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Μάνεση, με αφορμή τα όσα είπε για τις μετρήσεις τηλεθέασης ο παρουσιαστής του Alpha. «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Πολύ ωραία τα είπε. Αυτό τώρα είναι σημείο των χρόνων, των τελευταίων εννοώ. Συμβαίνει τώρα, τι να κάνουμε; Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, […]
Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκος Μουτσινάς για Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι»
Τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς έστειλε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Μάνεση, με αφορμή τα όσα είπε για τις μετρήσεις τηλεθέασης ο παρουσιαστής του Alpha.
Τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς έστειλε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Μάνεση, με αφορμή τα όσα είπε για τις μετρήσεις τηλεθέασης ο παρουσιαστής του Alpha. «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Πολύ ωραία τα είπε. Αυτό τώρα είναι σημείο των χρόνων, των τελευταίων εννοώ. Συμβαίνει τώρα, τι να κάνουμε; Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς για Νίκο Μάνεση: «Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι»
«Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, ποιος θα μείνει; Η Ζέτα; Εξαιτίας της Ζέτας θα φύγουμε κάποιοι»
Διαβάστε το στο news.grΜουτσινάς για Μάνεση: "Τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι"
"Αν φύγουμε όλοι, ποιος θα μείνει; Η Ζέτα; Εξαιτίας της Ζέτας θα φύγουμε κάποιοι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr