ΝΔ: Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα

18:46 - 03/10/2022

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΝΔ για Παναγιώτη Κουρουμπλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Νωρίτερα σήμερα (3.10.2022) έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη διαγραφή του τον ... Περισσότερα To άρθρο ΝΔ για Παναγιώτη Κουρουμπλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό και τη χυδαιότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΝΔ: Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε το στο tovima

ΝΔ για συγχωροχάρτι στον Κουρουμπλή:«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο»

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει χαρακτηριστικά ότι:«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της Κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο […] Το άρθρο ΝΔ για συγχωροχάρτι στον Κουρουμπλή:«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΝΔ: «Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα»

Προσκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο, υποδηλώνει κατά τη ΝΔ, η επιστροφή Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει:

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

ΝΔ: «Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό»

Η ΝΔ σχολίασε την επανένταξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητες κατά της Κυβέρνησης.

Διαβάστε το στο mononews.gr

ΝΔ για επιστροφή του Π. Κουρουμπλή στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Προσκολλημένος στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό ο ΣΥΡΙΖΑ

"Απολύτως αναμενόμενο" χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παραμένει "προσκολλημένο στο λαϊκισμό τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο".Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η Νέα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

ΝΔ για επιστροφή Κουρουμπλή στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Προσκολλημένος στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό ο ΣΥΡΙΖΑ»

"Απολύτως αναμενόμενο" χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παραμένει "προσκολλημένο στο λαϊκισμό τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο". Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι "ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο" και προσθέτει: "Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου