#Η επιστροφή

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ποντένσε και οι 2 εκδοχές της 11άδας για τον επαναληπτικό με τη Φενέρ

Gazzetta
Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για το Φενέρ - Ολυμπιακός, παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, όπου δεν θα έχει τον Ρέτσο αλλά θα γυρίσει ο Ποντένσε στα βασικά του πλάνα.
09:00 14/04/2024

Ο ΥΕΘΑ επιστρέφει από τις ΗΠΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Τι θα κάνει με τη φρεγάτα ΥΔΡΑ;

militaire.gr
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, επιστρέφει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και δε θα παραστεί στην παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, για την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821», αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ. Η επιστροφή Δένδια είναι το αυτονόητο. Αυτό που περιμένουμε είναι τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με την αποστολή της φρεγάτας ΥΔΡΑ. Η φρεγάτα είναι ένα πλοίο παλαιό και το ρίσκο της αποστολής του πολλαπλασιάζεται μετά από την κλιμάκωση στη σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ. Κι όχι μόνο. Όπως αποκαλύφθηκε η επιλογή του εξοπλισμού της για τις απειλές αντι-drones , έγινε βιαστικά. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατόρθωσε να εμπλέξει την χώρα σε μία ακόμη π
05:00 14/04/2024

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή των Ghostbusters και Back to Black! (vids)

fosonline.gr
Οι νέοι Ghostbusters, η ταινία με τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ και μια ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου
16:46 11/04/2024

Survivor Ρία Κολοβού: Η επιστροφή της “Νικήτριας” στον Άγιο Δομίνικο! Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

koolnews.gr
Η Ρία Κολοβού, η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού στο πάρτυ της ένωσης του Survivor, επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο! Η Ρία, με την εκρηκτική της παρουσία και την μελωδική φωνή της, είχε κατακτήσει τις καρδιές των συμπαικτών της αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, κερδίζοντας επάξια το έπαθλο: ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για το φετινό […] The post Survivor Ρία Κολοβού: Η επιστροφή της “Νικήτριας” στον Άγιο Δομίνικο! Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
09:58 10/04/2024

Πανιώνιος: Η επιστροφή του «Ιστορικού» μας είναι απαραίτητη!

olympia.gr
Η επιστροφή του «Ιστορικού» μας είναι απαραίτητη! Ο Πανιώνιος, μολονότι έπαιζε μακριά από κάμερες και πρωτοσέλιδα, τα πέτρινα τούτα χρόνια στράφηκε περισσότερο προς τις ρίζες του και τον κοινωνικό χαρακτήρα που είναι συνυφασμένος μ’ αυτές. ???? Ανάρτηση για τα Τέμπη, τοποθετήσεις κατά των διακρίσεων, ωραίες κινήσεις όπως αυτή της συνύπαρξης με οπαδούς άλλων ομάδων χωρίς […] Πανιώνιος: Η επιστροφή του «Ιστορικού» μας είναι απαραίτητη! - olympia
09:28 10/04/2024

musicArte – Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού σε σπουδαστές έως 24 ετών

agrinionews.gr
Η Μουσική Εκπαιδευτική Ομάδα musicArte πραγματοποιεί τον προσεχή Ιούνιο πανελλήνιους διαγωνισμούς Πιάνου, Κιθάρας  και Βιολιού. Απευθύνονται σε σπουδαστές πιάνου ηλικίας έως 25 ετών, κιθάρας έως 24 ετών, βιολιού έως 24 ετών. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν 17-19 Ιουνίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η τελετή λήξης και βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος», της Μουσικής Βιβλιοθήκης. Αιτήσεις συμμετοχής για όλους τους Διαγωνισμούς έως 10 Μαΐου 2024 Επιπλέον, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων επιτυχημένης διεξαγωγής  Διαγωνισμών Πιάνου θα δώσουμε την ευκαιρία δωρεάν συμμετοχής ‒μέσω κλήρωσης‒σε πέντε (5) συμμε
21:46 09/04/2024

Δοκιμή Mitsubishi Colt Hybrid HEV 143 PS

autogreeknews.gr
Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε καινούργιο Mitsubishi Colt. Το ημερολόγιο έγραφε 2013 όταν σταμάτησε η παραγωγή της τέταρτης γενιάς, ενώ το κενό κλήθηκε να το καλύψει το Space Star. Η επιστροφή, όμως του Colt, είναι γεγονός, εν πολλοίς χάρη στη βοήθεια των Γάλλων και της Renault (λόγω κοινοπραξίας), όπως […] The post Δοκιμή Mitsubishi Colt Hybrid HEV 143 PS appeared first on AutoGreekNews.
09:53 07/04/2024

O ανεξάντλητος Mark Ruffalo: Η επιστροφή στην κορυφή μετά τη διάγνωση με όγκο στον εγκέφαλο

real.gr
Ο Mark Ruffalo επανεφηύρε τον εαυτό του μετά τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του και επανήλθε δυναμικά στην κορυφή μετρώντας επιτυχίες και διακρίσεις.
14:09 31/03/2024

Η επιστροφή των διακοσμητικών αξεσουάρ στις τσάντες είναι γεγονός!

instyle.gr
Στην εποχή μας, η μόδα αλλάζει συνεχώς, και μετά από μια περίοδο όπου επικρατούσε ο μινιμαλισμός και η σιωπηλή πολυτέλεια, ένας νέος τρόπος έκφρασης και διασκέδασης κατακτά τη σκηνή της μόδας. Τα διακοσμητικά αξεσουάρ για τις τσάντες. Αυτή η τάση φέρνει μια νέα αίσθηση ζωντάνιας και διασκέδασης. Ανανεώνει την εμφάνιση των τσαντών και προσδίδοντας τους […] The post Η επιστροφή των διακοσμητικών αξεσουάρ στις τσάντες είναι γεγονός! appeared first on InStyle.
19:46 30/03/2024

Στέφος Πατραμάνης. Η επιστροφή…

trikalavoice.gr
Με την εκλογή της Χριστούλας Ντιντή στη θέση της αντιπεριφερειάρχου Τρικάλων επανέκαμψε στο προσκήνιο και ο Στέφος Πατραμάνης.   Ο ιστορικός, πρώτος, αιρετός νομάρχης Τρικάλων έχει δίαυλο επικοινωνίας με τη Ντιντή, επιστρέφει συχνά στη Νομαρχία, ενώ έδωσε το παρών έως και την παρέλαση, στα επίσημα…
21:53 26/03/2024

Brooches: Η φετινή σεζόν θα είναι γεμάτη… παλιομοδίτικες καρφίτσες

instyle.gr
Κι όμως αυτό το πολύ χαρακτηριστικό κόσμημα που θυμίζει κάτι από… γιαγιά επιστρέφει δυναμικά και κατακτά τη σκηνή της μόδας! Οι καρφίτσες, αυτά τα διακοσμητικά αξεσουάρ που μας φέρνουν στο μυαλό εικόνες από το παρελθόν, ήρθαν για να μείνουν και με σκοπό να βάλουν μια vintage πινελιά σε κάθε μας εμφάνιση. Η επιστροφή του trend […] The post Brooches: Η φετινή σεζόν θα είναι γεμάτη… παλιομοδίτικες καρφίτσες appeared first on InStyle.
10:46 24/03/2024

Το ναυάγιο: Η επιστροφή του Πέτρου στο χωριό

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο» θα δούμε πως ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του μετά από έναν χρόνο απουσίας. Δείτε στο happytv.gr όλες τις εξελίξεις: Επεισόδιο 80 (Κυριακή 31 Μαρτίου) Η Λαμπρινή μπαίνει στο χειρουργείο και παρουσιάζει επιπλοκές. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει τη μάνα του. Ο Μιχάλης και η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το ναυάγιο: Η επιστροφή του Πέτρου στο χωριό
17:37 21/03/2024

Παπαδόπουλος: «Πίστη στο πλάνο για το επόμενο βήμα»

aek1924.gr
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Βύρων Παπαδόπουλος μίλησε για την αυριανή (16/3) εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στο Πανόραμα. Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, βρίσκει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με την ομάδα του Πανοράματας. Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων μίλησε στο aek.gr ενόψει της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο με πολύ […] The post Παπαδόπουλος: «Πίστη στο πλάνο για το επόμενο βήμα» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 15/03/2024

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ… Τότε επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor και στις οθόνες μας στον ΣΚΑΪ…

sportime.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι νωρίτερα στις οθόνες μας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η επιστροφή του είναι δεδομένη! Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
18:46 14/03/2024

Η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Καστρίτη και η ανάγκη ανασυγκρότησης

pressaris.gr
Ο Άρης γνώρισε μια κακή ήττα από το Μαρούσι, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρείται φυσιολογικό μια πεντάμηνη περίοδο διπλών και τριπλών αναμετρήσεων να αναζητάει η ομάδα τον εαυτό της. The post Η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Καστρίτη και η ανάγκη ανασυγκρότησης appeared first on pressaris.gr.
14:09 13/03/2024

Υπ. Εργασίας: Ηθική υποχρέωση η επιστροφή των Ελλήνων του εξωτερικού

el.gr
«Η επιστροφή των Ελλήνων του εξωτερικού δεν είναι μόνο μία οικονομική ανάγκη, αλλά μία κοινωνική και ηθική υποχρέωση. Το άρθρο Υπ. Εργασίας: Ηθική υποχρέωση η επιστροφή των Ελλήνων του εξωτερικού εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:09 06/03/2024

Λεωνίδας Κακούρης: «Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν ομαλή»

youfly.com
Η κάμερα της Super Κατερίνα βρέθηκε έξω από το Εθνικό Θέατρο, όπου ο Λεωνίδας Κακούρης πήγε να δει τον Βασιλιά Ληρ με τον Γιάννη Νταλιάνη. The post Λεωνίδας Κακούρης: «Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν ομαλή» appeared first on Youfly.
11:58 04/03/2024

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποφασίζει να διεκδικήσει την εξουσία από τον Μάρκο

Newsit
Συνταρακτικές οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Η Μάγισσα». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, στις 21:00. Η επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο των Λασκαραίων, η απόφαση του Αντρέι να διεκδικήσει την εξουσία από τον Μάρκο και η συμμαχία του Τζανή με τους ... Περισσότερα To άρθρο Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποφασίζει να διεκδικήσει την εξουσία από τον Μάρκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 03/03/2024

H Παραλία: Η επιστροφή Καραχάλιου και η άφιξη της Αθανασιάδη

youfly.com
Εντείνεται το ενδιαφέρον στη σειρά «Η Παραλία» της ΕΡΤ καθώς αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι των δολοφονιών. The post H Παραλία: Η επιστροφή Καραχάλιου και η άφιξη της Αθανασιάδη appeared first on Youfly.
20:58 29/02/2024

Διαφωνία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στη Deutsche Bank μετά την αύξηση της υποχρεωτικής παρουσίας στο γραφείο

Newsbeast.gr
Έντονη εσωτερική διαφωνία μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης έχει προκαλέσει η απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Deutsche Bank Κρίστιαν Ζέβινγκ να αυξήσει τις ημέρες υποχρεωτικής παρουσίας στο γραφείο, περιορίζοντας σημαντικά την τηλεργασία. Σύμφωνα με τη σχετική οδηγία, από τον Ιούνιο τα διευθυντικά στελέχη θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία τους τουλάχιστον τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και όλοι οι άλλοι τουλάχιστον τρεις. Στόχος της διοίκησης είναι η «μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των εργαζομένων», η απόφαση ωστόσο συναντά, σύμφωνα με την Handelsblatt, έντονες αντιδράσεις από το προσωπικό. Χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρίας έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 1.000 επικ
00:00 28/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load