Διονύσης Μακρής: «Με έβλεπαν φίλοι και μου έλεγαν πως κατάντησες έτσι;»

01:02 - 04/10/2022

Ο Διονύσης Μακρής μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να χάσει τα κιλά του στο The 2night Show και […] The post Διονύσης Μακρής: «Με έβλεπαν φίλοι και μου έλεγαν πως κατάντησες έτσι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Μακρής: «Με έβλεπαν φίλοι και μου έλεγαν σαν ελέφαντας έγινες» – Η δυσκολίες μετά την αύξηση βάρους

Ο Διονύσης Μακρής σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου,  μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να χάσει τα κιλά του στο The 2night Show. Ανέφερε μάλιστα πως στην καραντίνα έφτασε τα 130 κιλά. «Έφτασα 130 κιλά. Όταν ξεκινάς την προσπάθειά σου – γιατί μετά είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου – ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Μακρής: «Με έβλεπαν φίλοι και μου έλεγαν σαν ελέφαντας έγινες» – Η δυσκολίες μετά την αύξηση βάρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Διονύσης Μακρής: Η εξομολόγηση για τις καταχρήσεις και τα περιττά κιλά – «Μου έλεγαν πως κατάντησες έτσι;»

Για τον αγώνα που να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της καραντίνας To άρθρο Διονύσης Μακρής: Η εξομολόγηση για τις καταχρήσεις και τα περιττά κιλά – «Μου έλεγαν πως κατάντησες έτσι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διονύσης Μακρής: "Με έβλεπαν φίλοι και μου έλεγαν πως κατάντησες έτσι;"

"Με έδειχναν με το δάχτυλο, ρε εσύ έγινες πορτιέρης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο