Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο καταδρομέας που της έκλεψε την καρδιά
10:14 - 04/10/2022
Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι ερωτευμένη και αποφάσισε για πρώτη φορά, με αφορμή τα γενέθλια του καλού της, να το εκφράσει […]
The post Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο καταδρομέας που της έκλεψε την καρδιά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αφροδίτη Γραμμέλη: Ο καταδρομέας που της έκλεψε την καρδιά – Τον έδειξε για πρώτη φορά
Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι ερωτευμένη και αποφάσισε να το δηλώσει δημόσια και αποκαλύψει τον αγαπημένο της.Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι ερωτευμένη και αποφάσισε να το δηλώσει δημόσια και αποκαλύψει τον αγαπημένο της.Με αφορμή τα γενέθλια του καλού της, έκανε και μια ανάρτησή της στο Instagram. Η Φαίη Σκορδά, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες στην έναρξη της εκπομπής την Τρίτη. «Ποτέ δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή. Αυτή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grAφροδίτη Γραμμέλη: Ο καταδρομέας που της έχει «κλέψει» την καρδιά – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι ερωτευμένη και αποφάσισε για πρώτη φορά, με αφορμή τα γενέθλια του καλού της, να το εκφράσει και δημόσια με μια ανάρτησή της στο Instagram. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, κίνησε την περιέργεια της Φαίης Σκορδά, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες στην έναρξη της εκπομπής την Τρίτη. «Ποτέ δεν έχω μιλήσει […]
Διαβάστε το στο dete.grΑφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά
Eρωτευμένη είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η δημοσιογράφος, η οποία αυτή τη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του συντρόφου της, με αφορμή τα γενέθλιά του. Aποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για Αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων. «Να τον χαίρεσαι! Δεν θα το έθιγα ποτέ το θέμα αλλά έβαλες φωτογραφία και μου κάνει πολύ μεγάλη […]
The post Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr