Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει θέση για “My style rocks” δίχως την ίδια
17:18 - 19/01/2020
Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”. Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε, μέσα σε […]
The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει θέση για “My style rocks” δίχως την ίδια appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Απάντησε ανοιχτά για τον νέο της έρωτα
H γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει θέση για το “My Style Rocks” δίχως την ίδια
Για το νέο κύκλο του “My Style Rocks” που ξεκίνησε την εβδομάδα που μας πέρασε με την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασης, μίλησε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
“Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
“Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου” πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια. “Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το My
Διαβάστε το στο thestival.grΤι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το “My Style Rocks” χωρίς αυτήν (vid)
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου και το “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του “My Style Rocks” που ξεκίνησε την εβδομάδα που μας πέρασε με την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασης.
The post Τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το “My Style Rocks” χωρίς αυτήν (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά ανοιχτά για τον νέο της έpωτα (βίντεο)
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το απόγευμα η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε συγκεκριμένα για τις φήμες για έναν νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της και την έχει κάνει να φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
H παρουσιάστρια σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα έχει σχέση με έναν γοητευτικό κύριο που ονομάζεται «Γιάννης» και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.
Το ζευγάρι μάλιστα σύμφωνα πάντα με διάφορα δημοσιεύματα, πέρασε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του Γιάννη στην Αράχωβα.
Μάλιστα ανήμερα της γιορτής του «νέου της συντρόφου» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο προφί
Διαβάστε το στο pronews.gr