#Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κώστας Τσουρός: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

zappit.gr
Ο Κώστας Τσουρός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση που δίνει στην ερώτηση […] The post Κώστας Τσουρός: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» appeared first on Zappit.
15:02 17/10/2024

Κώστας Τσουρός: Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ProtoThema.gr
Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν του αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζει τις εκπομπές
08:54 16/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν ήθελα να κάνω εκπομπές, τις έκανα – Τώρα θέλω να προσέχω τα παιδιά μου»

tlife.gr
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν ήθελα να κάνω εκπομπές, τις έκανα – Τώρα θέλω να προσέχω τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:03 14/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξύπνησα μία ημέρα σπίτι μου και φαντάστηκα κάτι, ξέρω τι λέω»

zappit.gr
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος την εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξύπνησα μία ημέρα σπίτι μου και φαντάστηκα κάτι, ξέρω τι λέω» appeared first on Zappit.
22:02 14/10/2024

Οι «συγγνώμες» του Γιώργου Λιάγκα, η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ και τα πρόστιμα που έχει κληθεί να πληρώσει για όσα έχει πει

Newsbeast.gr
Μια 6μηνη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, δύο κερδισμένες αγωγές, μια μήνυση που αποσύρθηκε από κυρίες που αδίκησε και πολλές «συγγνώμες» για όσα έχει πει από τον αέρα εκπομπών του, φιγουράρουν στο «παλμαρέ» του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργου Λιάγκα που αναγκάστηκε για πολλοστή φορά να ζητήσει «συγγνώμη» σχετικά με το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο «Πρωινό» μετά τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Τo 2015 ο παρουσιαστής είχε πει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard». Η συνάδελφός του κατέθεσε αγωγή εναντίον του, ενώ της επιδικάστηκε αποζημίωση 8.000 ευρώ. Αργό
16:39 11/10/2024

Κατερίνα Καραβάτου: Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Σπυροπούλου; Δεν με αφορά αυτό

Newsbeast.gr
Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πως οι δύο γυναίκες δεν υπήρξαν ποτέ φίλες. Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά». Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε πως όντως δεν υπήρξαν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ τόνισε πως η συνεργασία τους ανήκει στο παρελθόν και δεν θα ήθελε να μιλάει πια για αυτό το θέμα. «Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είν
15:21 11/10/2024

Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα» – Τι συμβαίνει με τις δυο κυρίες; [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί στο «Μες στην καλή χαρά»μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στις τηλεοπτικές κάμερες. «Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι […] Το άρθρο Καραβάτου για Σπυροπούλου: «Δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα» – Τι συμβαίνει με τις δυο κυρίες; [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:27 11/10/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Σου αρέσει η Σπυροπούλου; Να πω στον γιατρό μου να σου γράψει χάπια»

zappit.gr
Τα δικά τους σχόλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκαναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η παρέα του Buongiorno το πρωινό της […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Σου αρέσει η Σπυροπούλου; Να πω στον γιατρό μου να σου γράψει χάπια» appeared first on Zappit.
19:44 09/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ»

Newsit
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου, διατηρούν όπως φαίνεται, τυπικές σχέσεις. Αυτό προέκυψε από τις νέες δηλώσεις που έκανε η 37χρονη παρουσιάστρια. Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Buongiorno» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση και την αλλαγή στη ζωή της, με ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είμαστε φίλες για να μιλάμε και δεν ήμασταν ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:55 08/10/2024

Αν διαθέσετε ένα μισθό, θα αποκτήσετε το Chanel φουλάρι της Kωνσταντίνας Σπυροπούλου

Newsbeast.gr
H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου παραβρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στο δείπνο που δόθηκε προς τιμή της ιταλίδας influencer Chiara Ferragni στο εστιατόριo Athénée πριν από λίγες ημέρες και εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο σύνολο, στο οποίο δέσποζε το Chanel φουλάρι της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να μεγαλώσει τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία, έκανε μία δημόσια εμφάνιση και όλα τα βλέμματα έπεσαν στο αξεσουάρ με επώνυμη υπογραφή που φορούσε στον λαιμό. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φουλάρι από ύφασμα κασμίρι με την υπογραφή του οίκου Chanel παλαιότερης συλλογής, το οποίο ωστόσο υπάρχ
18:48 05/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω αποσυρθεί μεγάλο διάστημα, είμαι στο σπίτι μου με τα παιδιά και τον άντρα μου»

tlife.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 3/10 η Κωνσταντίνα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω αποσυρθεί μεγάλο διάστημα, είμαι στο σπίτι μου με τα παιδιά και τον άντρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:19 04/10/2024

Η Ιωάννα Μπούκη φόρεσε ένα ρούχο με ανελέητο σκίσιμο και δίδαξε σοφιστικέ σέξι look

Newsbeast.gr
H Chiara Ferragni βρίσκεται ακόμη μια φορά στη χώρα μας, λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις διακοπές που έκανε στη Μύκονο, για να εγκαινιάσει το πρώτο pop up store με τη σειρά μακιγιάζ που λανσάρει και φέρει το όνομά της και το οποίο βρίσκεται μέσα σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Χθες το βράδυ, στο εστιατόριο Athénée, δόθηκε ένα δείπνο προς τιμή της ιταλίδας influencer και το «παρών» έδωσαν πολλές celebrities, μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση, η Εύη Βατίδου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εμείς, όμως, θα σταθούμε στη σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη που ξεχώρισε. Η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε για την εμφάνισή της ένα ασπρό
19:13 04/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στροφή 180 μοιρών σε ερώτηση για το My Style Rocks – «Είναι πολύ άκομψο»

Newsit
Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε ξανά κάμερες και δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά δεν θέλησε να επεκταθεί στη φημολογούμενη πρόταση που της έχει γίνει για την παρουσίαση του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει πως δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, που τώρα βγαίνει με άλλη παρουσιάστρια, αλλά το ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στροφή 180 μοιρών σε ερώτηση για το My Style Rocks – «Είναι πολύ άκομψο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:28 04/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

tlife.gr
Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους. Το ερωτευμένο To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:04 03/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο με το μωρό της

Newsit
Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε με το μωρό της. Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει, ο μικρότερος γιος της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βγήκαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Δευτέρας (30-09-2024) και έπεσαν πάνω στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την έστειλε στο νοσοκομείο με το μωρό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:37 01/10/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Nammos της Μυκόνου με εκλεκτή παρέα

Newsit
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στη Μύκονο για να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Δυο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι γονείς δύο παιδιών, που είναι τα πάντα για εκείνους. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και όπως φαίνεται συνεχίζει τα ταξίδια και μετά το ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Nammos της Μυκόνου με εκλεκτή παρέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:36 26/09/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαλαρές στιγμές στην Μύκονο με τον σύζυγό της

Παραπολιτικά
Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε μερικές χαλαρές στιγμές - Δείτε το βίντεο
09:54 26/09/2024

Κατερίνα Στικούδη: Η συνάντησή της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ProtoThema.gr
Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε έναν παιδότοπο με τους γιους τους 
10:27 14/09/2024

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τι καλοκαιρινές της διακοπές

Newsit
Ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαίρια της ζωής της βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είχε την χαρά να απολαύσει τις διακοπές της έχοντας μαζί τον σύζυγό της και τους δύο γιους της, Βλάσση και Βασίλη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν τις πρώτες επίσημες διακοπές τους έχοντας συντροφιά τους δύο γιους τους. Η ... Περισσότερα To άρθρο Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τι καλοκαιρινές της διακοπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:09 09/09/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load