Δίκη Φιλιππίδη: Δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα–«Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ του»

13:32 - 04/10/2022

Με την κατάθεση μιας δημοσιογράφου και συνεργάτιδάς του συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η οποία υποστήριξε ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του ηθοποιού. Όπως είπε η μάρτυρας, «μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν». Η ίδια ξέσπασε και το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει για λίγο προκειμένου να ηρεμήσει. Όπως κατέθεσε, «δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε κλάματα στενή του συνεργάτιδα – «Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ του»

Η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Σήμερα εξετάστηκε στενή του συνεργάτιδα από την πολιτική προστασία, η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η μάρτυρας κατέθεσε […] The post Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε κλάματα στενή του συνεργάτιδα – «Απολύθηκα γιατί θα κατέθετα υπέρ του» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)