Μαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κινηθεί νομικά»
13:40 - 04/10/2022
Για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κινηθεί νομικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κινηθεί νομικά»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού για την απώλεια των κιλών της
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου: Είπαν ότι πίνω φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κάνει αγωγές
Με αρκετά κιλά λιγότερα εμφανίστηκε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Το πρωινό» του Ant1 και η ίδια αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χρησιμοποιήσει φάρμακα. «Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ» είπε η ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα. «Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κινηθεί νομικά»
Για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει μίλησε η Μαρία Κορινθίου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Κορινθίου: «Είπαν ότι πίνω φάρμακα για να χάσω κιλά, φυσικά έχω κάνει αγωγές»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τα κιλά που έχασε και τα ψευδή δημοσιεύματα που έλεγαν πως χρησιμοποίησε φάρμακα, σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, στο Πρωινό.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κινηθεί νομικά»
Για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 4/10.Για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 4/10.Η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει πει πολλές φορές ότι μέσω μιας συγκεκριμένης διατροφής που ακολούθησε έχασε αρκετά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κορινθίου: «Έκανα αγωγές γιατί είπαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τα κιλά που έχασε, εξήγησε τι ήταν αυτό που την ώθησε να πάρει την απόφαση να κάνει αυστηρή διατροφή και να την τηρεί χωρίς να κάνει παρασπονδίες, ενώ αποκάλυψε πως έχει καταθέσει αγωγές επειδή το όνομά της χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο για τη διαφήμιση σκευασμάτων που της χρεώνουν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Κορινθίου: Είπαν ότι ήπια φάρμακα για να χάσω κιλά – Έχω κάνει αγωγές
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κιλά που έχασε και τα ψευδή δημοσιεύματα που ανέφεραν πως χρησιμοποίησε φάρμακα για να τα καταφέρει. “Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα […]
The post Μαρία Κορινθίου: Είπαν ότι ήπια φάρμακα για να χάσω κιλά – Έχω κάνει αγωγές appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜαρία Κορινθίου: "Είπαν ότι πίνω φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κάνει αγωγές"
"Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω: Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου;”
Διαβάστε το στο patrasevents.gr