ΕΣΘ: Πρόταση μειωμένου ωραρίου καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας–Προϋπόθεση η τήρηση από πολυεθνικές

17:18 - 04/10/2022

Σε μια ρηξικέλευθη πρόταση μείωσης του ωραρίου των καταστημάτων, μπρος στην ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα μέσω του προέδρου του, Παντελή Φιλιππίδη, ότι το ωράριο θα πρέπει να τηρηθεί και από τα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα. Διαφορετικά όπως λέει στο GRTimes, «θα αναγκαστούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα». «Μειώνουμε το ωράριο των καταστημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, εκεί όπου το κόστος της ενέργειας είναι πιο μεγάλο, προκειμένου να «ελαφρύνουμε» τους επιχειρηματίες και να μειώσουμε τα έξοδα τους, ώστε να βγάλουν την χρονιά» σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΣΘ και προσθέτει πως «καθημερινά δεχόμαστ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο «μικροσκόπιο» το ωράριο των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας – Ποιες ώρες προτείνεται να κοπούν

Πρόταση για μείωση του ωραρίου λειτουργίας στα καταστήματα, προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας, βάζει στο τραπέζι της συζήτησης το υπουργείο Ανάπτυξης. Η σκέψη που υπάρχει είναι να μειωθεί το ωράριο στα καταστήματα κάποιες ώρες, ειδικά το απόγευμα, για το χειμώνα. Η αρχή θα γίνει σήμερα στην συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Ανάπτυξης ... Περισσότερα To άρθρο Στο «μικροσκόπιο» το ωράριο των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας – Ποιες ώρες προτείνεται να κοπούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρόταση να κλείνουν νωρίτερα τα εμπορικά καταστήματα για εξοικονόμηση ενέργειας

Το νέο προτεινόμενο ωράριο από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ενεργειακή κρίση: Μείωση ωραρίου καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας;

Στο τραπέζι βρίσκεται το ενδεχόμενο να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα λιανικής λόγω της ενεργειακής κρίσης. Το σενάριο να κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα στις 8 μ.μ. αντί για τις 9 μ.μ., όπως ισχύει σήμερα, εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να επιτευχθεί μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από επιχειρήσεις στη χαμηλή τάση. Σήμερα, Τετάρτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και […]

Διαβάστε το στο tovima

Στο «μικροσκόπιο» το ωράριο των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας

Το Υπουργείο Ανάπτυξης προτείνει να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα, προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

“Πάγος” από κυβέρνηση σε μειωμένο ωράριο καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας

Απέκλεισε κατηγορηματικά σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Στο τραπέζι η μείωση του ωραρίου των καταστημάτων για εξοικόμηση ενέργειας - Τα προβλήματα που υπάρχουν

Το ενδεχόμενο μείωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, εξετάζει η κυβέρνηση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μείωση του ωραρίου των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας εξετάζουν Άδ. Γεωργιάδη και φορείς της αγοράς

Το ενδεχόμενο μείωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας εξετάζει η κυβέρνηση. Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα κατά τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ και του ΣΕΛΠΕ, ενώ αναμένεται να τεθεί και σε επαφές που θα έχει […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Στο «μικροσκόπιο» το ωράριο των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας – Ποιες ώρες προτείνεται να κοπούν

Η σκέψη που υπάρχει είναι να μειωθεί το ωράριο στα καταστήματα κάποιες ώρες, ειδικά το απόγευμα, για το χειμώνα. Η αρχή θα γίνει σήμερα (05.10.2022) στην συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους από τα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα, οι οποίοι σε πρώτη φάση εμφανίζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στην συνάντηση πάντως […] The post Στο «μικροσκόπιο» το ωράριο των καταστημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας – Ποιες ώρες προτείνεται να κοπούν appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)