Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

19:12 - 04/10/2022

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα της από τα παιδικά της χρόνια. Είναι από τις δυσκολότερες απώλειες στη ζωή της και δεν περνά μέρα που δεν τον σκέφτεται και δεν της λείπει. Η Εβελίνα Παποπυλια παρά το γεγονός ότι έχουν […] The post Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτησή για τον πατέρα της με μια throwback φωτογραφία

"Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου!!! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου!!! Γιατί τελικά οποίος και αν φύγει απ τη ζωή μας πάντα θα κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους!! Ναι… και εγώ σ’ αγαπώ!!!!'

Διαβάστε το στο in.gr

Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή και η φωτογραφία στην αγκαλιά του

Μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εβελίνα Παπούλια η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθους της μία φωτογραφία από το παρελθόν που ποζάρουν αγκαλιά. «Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου! Γιατί τελικά όποιος και αν φύγει απ’ τη ζωή μας πάντα θα κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους! Ναι… και εγώ σ’ αγαπώ!!!!» έγραψε η ηθοποιός στη δημοσίευσή της.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μία φωτογραφία μοιράστηκε η Εβελίνα Παπούλια με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας πως τη βρήκε μετά από κόπο. Στη φωτογραφία […] The post Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου ποζάρει με τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε το στο real.gr

Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου ποζάρει με τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. “Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου!!! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου!!! Γιατί τελικά οποίος και αν φύγει […] The post Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»