Love Island: Προκάλεσε «ταραχή» στην πισίνα – «Μιλάμε και κοιτάς το κ…ι της;»
23:50 - 04/10/2022
Εγκεφαλικά σκόρπισε η Ιωάννα στο Love Island, η οποία έκανε την ηλιοθεραπεία της, και τα βλέμματα έπεσαν επάνω στο κορμί […]
The post Love Island: Προκάλεσε «ταραχή» στην πισίνα – «Μιλάμε και κοιτάς το κ…ι της;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Love Island: Προκάλεσε «ταραχή» και πειρασμό στην πισίνα – «Σου μιλώ αγόρι μου, μιλάμε και κοιτάς το κ…ι της;»
Εγκεφαλικά σκόρπισε στο Love Island η Ιωάννα, η οποία στο επεισόδιο της Τρίτης (4/10) έκανε την ηλιοθεραπεία της και τα βλέμματα έπεσαν επάνω στο κορμί της και δη σε πιο συγκεκριμένο σημείο. Με το μικροσκοπικό της μπικίνι «χάζεψε» τον Γιώργο Κόρκα, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της. «Σιγά σιγά Ιωάννα μου και είμαστε και καρδιακοί» ακούστηκε η… φωνή του ριάλιτι. Εκείνη τη στιγμή η Αναστασία συζητούσε με τον Γιώργο Κ., και αυτό προκάλεσε την αντίδρασή της, αφού δεν την πρόσεχε καθόλου: «Γιώργο, εδώ σου μιλάω» του είπε και απευθυνόμενη στην Ιωάννα την προέτρεψε να βάλει κάτι πάνω της γιατί τον αποσυντονίζει. «Γενικότερα το έχω αυτό και ας μην είναι το ταίρι
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr