Μαίρη Συνατσάκη: Αυτή θα είναι η νονά του μωρού της
09:32 - 05/10/2022
Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το όνομα του μωρού αλλά και για το ποιος θα το βαφτίσει.Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το όνομα του μωρού αλλά και για το ποιος θα το βαφτίσει.«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής: Ποιά θα είναι η νονά του μωρού τους
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος για πρώτη φορά και και σε δύο περίπου μήνες εκείνη και ο Ίαν Στρατής θα κρατήσουν το παιδάκι τους στην αγκαλιά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε
Η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της. Η γνωστή influencer μίλησε για το φύλο του μωρού που περιμένει καθώς και για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Ίαν Στρατή. “Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr