Ευγενία Σαμαρά: «Στον Σασμό η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη αλλά ο κόσμος δεν το θέλει αυτό»
09:40 - 05/10/2022
Για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού που έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες μέσα από τη
To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: «Στον Σασμό η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη αλλά ο κόσμος δεν το θέλει αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη!
«Με αποκαλούν Στέλλα στο δρόμο. Έχουμε πάρει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων» λέει η Ευγενία Σαμαρά στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Η Στέλλα Καμαριωτάκη του «Σασμού» ανοίγει τα χαρτιά της και αναφέρει το πόσο «χαρούμενη αισθάνεται που ξεκίνησε η σειρά», ότι της «άρεσε η πρεμιέρα και το πώς συνεχίζουν οι εξελίξεις», ενώ «ευχαριστεί το κοινό για την ανταπόκριση». Η Στέλλα ξεσπά μετά τη δολοφονία του Άγγελου κάτι το οποίο «ήταν φυσικό από την πλευρά της» διότι «η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο…Έλαβα μηνύματα που έγραφαν “καλά τώρα τον θυμήθηκες;”. Μα… είχαν ζήσει πράγματα μαζί. Κι επειδή ο Άγγελος ήταν ο πρώτος άνθρωπος, μετά από τον επίπονο χωρισμό της από τον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη !
Στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή «Happy Day» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ευγενία Σαμαρά. Μεταξύ άλλων είπε: «Με αποκαλούν Στέλλα στο δρόμο. Έχουμε πάρει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων». Η Στέλλα Καμαριωτάκη του «Σασμού» ανοίγει τα χαρτιά της και αναφέρει το πόσο «χαρούμενη αισθάνεται που ξεκίνησε η σειρά», ότι της «άρεσε […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη !
Διαβάστε το στο happytv.grΣασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα έλθει κοντά με τον Αστέρη (vid)
Η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της στην Αφρική.
Διαβάστε το στο neolaia.grΕυγενία Σαμαρά: "Στον Σασμό η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη αλλά ο κόσμος δεν το θέλει αυτό"
"Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη σειρά"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣασμός – Ευγενία Σαμαρά: «Η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη»
Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για το «Σασμό» και την αγαπημένη Στέλλα. Δείτε αναλυτικά όσα είπε!
The post Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: «Η Στέλλα θα έρθει κοντά με τον Αστέρη» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com