#Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία X iNOA: Τα σκούρα χρώματα, οι extreme αλλαγές και η σημασία της λάμψης!

queen.gr
Η Ευγενία Σαμαρά αφέθηκε στα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη και στην περιποίηση της L’ Oréal Professionnel και μας αποκάλυψε αν θα έκανε extreme αλλαγές στα μαλλιά της ή… όχι.Περισσότερα...
17:09 10/04/2024

«Κάθε κατεργάρης στον θρόνο του» είπαν στην Ευγενία Σαμαρά που πόζαρε αλά «Game of Thrones»

queen.gr
Η Ευγενία Σαμαρά έκανε μια ολιγοήμερη απόδραση και μοιράστηκε υπέροχες φωτογραφίες. Τα υπέροχα casual looks και τα χιουμοριστικά σχόλια των θαυμαστών της.Περισσότερα...
23:17 06/02/2024

Ευγενία Σαμαρά σε Ελένη Μενεγάκη: «Ελπίζω του χρόνου να είσαι εδώ αλλιώς… σπίτι σου» – «Μην αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα, παρακαλώ»

zappit.gr
Την Ευγενία Σαμαρά υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Οι δύο γυναίκες είχαν μία […] The post Ευγενία Σαμαρά σε Ελένη Μενεγάκη: «Ελπίζω του χρόνου να είσαι εδώ αλλιώς… σπίτι σου» – «Μην αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα, παρακαλώ» appeared first on Zappit.
16:00 25/01/2024

Ευγενία Σαμαρά: «Κάτι να γίνει ώστε να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο»

zappit.gr
Για όλους και για όλα μίλησε με ειλικρίνεια η Ευγενία Σαμαρά στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Κάτι να γίνει ώστε να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να κάνουν παιδιά με όποιον τρόπο» appeared first on Zappit.
21:00 19/01/2024

Ευγενία Σαμαρά: Η ξεχωριστή αναφορά στο «Ράδιο Αρβύλα» και τα… φιλιά της

zappit.gr
Στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια γύρισε, με την σκέψη, η Ευγενία Σαμαρά το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το νέο […] The post Ευγενία Σαμαρά: Η ξεχωριστή αναφορά στο «Ράδιο Αρβύλα» και τα… φιλιά της appeared first on Zappit.
23:00 18/01/2024

«Πυγμαλίωνα επιτέλους ήρθες» Ο Δαδακαρίδης έκανε την εμφάνισή του στον Σασμό και προκάλεσε αίσθηση

queen.gr
Με κόντρα με την Ευγενία Σαμαρά έκανε ντεμπούτο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον Σασμό και κάπως έτσι ξεκινά ένας μεγάλος έρωτας. Περισσότερα...
07:09 20/12/2023

Σασμός – Σαμαρά: Έδωσε spoiler με τον άντρα που θα…

youfly.com
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και μεταξύ άλλων, έδωσε spoiler για τον ρόλο της στον Σασμό. The post Σασμός – Σαμαρά: Έδωσε spoiler με τον άντρα που θα… appeared first on Youfly.
14:58 02/12/2023

Ευγενία Σαμαρά: Το Switch, η Ζέτα Μακρυπούλια και οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά […] The post Ευγενία Σαμαρά: Το Switch, η Ζέτα Μακρυπούλια και οι ηθοποιοί που γίνονται παρουσιαστές appeared first on Zappit.
14:00 02/12/2023

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τη λιποθυμία της σε νυχτερινό μαγαζί

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά. Με το μπήκε μέσα, ο Παύλος Σταματόπουλος της […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για τη λιποθυμία της σε νυχτερινό μαγαζί appeared first on Zappit.
13:00 02/12/2023

Ευγενία Σαμαρά: Δίνει την δική της απάντηση στην… Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τον «Άδωνι»

zappit.gr
Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους τηλεθεατές βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά, το βράδυ της Παρασκευής, με το celebrity επεισόδιο του […] The post Ευγενία Σαμαρά: Δίνει την δική της απάντηση στην… Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τον «Άδωνι» appeared first on Zappit.
22:00 01/12/2023

«Μην ντρέπεσαι, το μέγεθος είναι σχετικό!» (vid)

thessports.gr
Την ερώτηση για το μικρότερο πουλί στον κόσμο απηύθυνε η Ευγενία Σαμαρά στους παίκτες του Switch το βράδυ της Τετάρτης (22/11). Η γνωστή ηθοποιός έθεσε το ερώτημα στους 5 διαγωνιζόμενους με τις πιθανές απαντήσεις να είναι: πυροκότσιφας, κολιμπρί, αλκυόνη. Ο Χριστόφορος παραδέχθηκε πως, ενώ γνώριζε πως το κολιμπρί είναι πράγματι πολύ μικρό, απάντησε το Α, […] The post «Μην ντρέπεσαι, το μέγεθος είναι σχετικό!» (vid) first appeared on ThesSports.
11:53 23/11/2023

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)

to10.gr
«Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μπω και το λέω γιατί οι άλλοι το είδαν έτσι»
12:46 04/11/2023

Ευγενία Σαμαρά: Απάντησε για τα spoiler του Σασμού;. Θα τα φτιάξει με το Γιώργο της Θοδώρας;

koolnews.gr
Η δημοφιλής ελληνική σειρά “Σασμός” συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση και να κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία για την εξέλιξη των χαρακτήρων και της πλοκής. Μέσα σε αυτό το κλίμα προσμονής και αναμονής, είναι συνηθισμένο να εμφανίζονται διάφορα spoilers και φήμες σχετικά με τις μελλοντικές καταστάσεις στην ιστορία. Ωστόσο, η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται τη […] The post Ευγενία Σαμαρά: Απάντησε για τα spoiler του Σασμού;. Θα τα φτιάξει με το Γιώργο της Θοδώρας; appeared first on Koolnews.gr.
12:58 03/11/2023

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν μπήκα στην παγίδα να με αντιμετωπίσω ως το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα» (vid)

Gazzetta
«Αν βάλουμε την ταμπέλα στον εαυτό μας, μόνο αυτό θα δουν οι άλλοι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ευγενία Σαμαρά.
23:00 01/11/2023

Ευγενία Σαμαρά: Πώς σχολιάζει τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσης του Switch;

zappit.gr
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζεις τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις […] The post Ευγενία Σαμαρά: Πώς σχολιάζει τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσης του Switch; appeared first on Zappit.
11:00 01/11/2023

Ευγενία Σαμαρά-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Φίλες για πάντα – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εκτός από συνάδελφοι είναι και κολλητές. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίες πρωταγωνιστούν στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, “Σασμός”, έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία που φιλοδοξούν να κρατήσουν για πάντα. Η “Στέλλα” και η “Αργυρώ” είναι αυτοκόλλητες όπως δείχνουν και μέσα από τις αναρτήσεις […] The post Ευγενία Σαμαρά-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Φίλες για πάντα – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
21:46 30/10/2023

Και όμως θα συμβεί: Από τη Δανάη Παππά, στην Ευγενία Σαμαρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό

queen.gr
Μα γιατί χαλάτε έτσι το σενάριο; Ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό, θα λήξει χωρίς εκείνη στην ουσία να έχει ευχαριστηθεί τη ζωή της. Περισσότερα...
22:09 23/10/2023

Ευγενία Σαμαρά: Κάνοντας διαλογισμό πάνω στα βουνά, ήρθα λίγο πιο κοντά σε αυτά που θέλω

gossip-tv.gr
Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια γυναίκα που λατρεύει τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις.Περισσότερα...
03:37 13/10/2023

Ευγενία Σαμαρά: «Μου αρέσει να κερδίζω. Αν χάσω, εκνευρίζομαι»

okmag.gr
H Ευγενία Σαμαρά. μίλησε για την εμπειρία της στο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Switch αλλά και το άγχος που νιώθει και η ίδια όσο γίνονται οι ερωτήσεις. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής ERT Backstage: «Είναι ένα ερώτημα αιώνιο από πού αντλώ ενέργεια. Ίσως είναι στο DNA μου. Έχει μια ενέργεια περισσή. […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Μου αρέσει να κερδίζω. Αν χάσω, εκνευρίζομαι» appeared first on OK! Magazine.
00:58 08/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load