EE: Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – «Θα κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώσει»
12:34 - 05/10/2022
«Δεν θα δεχθούμε ποτέ τα ψευδο-δημοψηφίσματα του Πούτιν ούτε κανενός είδους προσάρτηση εδαφών στην Ουκρανία», επαναλαμβάνει σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
The post EE: Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – «Θα κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώσει» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΕ: Νέο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία-«Θα συνεχίσει να πληρώνει», διαμηνύει η Λάιεν (VIDEO)
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν επί νέου πακέτου κυρώσεων κατά της Ρωσίας για την επίθεση κατά της Ουκρανίας, ανακοίνωσε η τσεχική προεδρία της ΕΕ.
«Οι πρεσβευτές έφθασαν σε πολιτική συμφωνία επί νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, σε μία ισχυρή απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην παράνομη προσάρτηση ουκρανικών εδαφών από τον Πούτιν», ανακοίνωσε η τσεχική προεδρία της ΕΕ στο Twitter.
Τα ονόματα και οι οργανισμοί που θα πληγούν από το νέο πακέτο κυρώσεων θα δημοσιευθούν αύριο στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ, οπότε και θα τεθούν σε ισχύ.
Πρόκειται για το όγδοο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την ρωσική εισβολή στην Ρωσία στις 24 Φεβρουαρίου.
https://www.youtube.com/watch?v=sRghSzZK5Z
Διαβάστε το στο grtimes.gr