ΑΠΟΕΛ: Αναλαμβάνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

15:30 - 05/10/2022

Επιστρέφει στην Κύπρο, αυτή τη φορά για να καθίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΠΟΕΛ: Συμφώνησε με Μιλόγεβιτς

Στη Κύπρο θα συνεχίσει τη προπονητική του καριέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Ένας πρώην γνώριμος στους πάγκους της ΑΕΚ, συμφώνησε με την Κυπριακή ομάδα και ο λόγος γίνεται για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 52χρονος τεχνικός που έχει βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν μέχρι πρότινος στην Αλ Ετιφάκ. Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: […] The post ΑΠΟΕΛ: Συμφώνησε με Μιλόγεβιτς appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αναλαμβάνει τη Σαμπντόρια ο Στάνκοβιτς

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Σαμπντόρια, η οποία την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την απόλυση του Μάρκο Τζιαμπάολο από την τεχνική ηγεσία της Ο 55χρονος προπονητής, που είχε αναλάβει τα καθήκοντά του τον περασμένο Ιανουάριο, είδε τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «μπλουτσερκιάτι» (η πρώτη ήταν από το 2016 έως […] The post Αναλαμβάνει τη Σαμπντόρια ο Στάνκοβιτς appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς 05/10/2022 Στην Κύπρο συνεχίζει ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το πέρασμα του από την Ελ Ετιφάκ στη Σαουδική Αραβία. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Vladan Milojević. Η συμφωνία είναι διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023. Ο κ. Milojević έχει ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Al Ettifaq Football Club της Σαουδικής Αραβίας. Θήτευσε προηγουμένως στα πρωταθλήματα Σερβίας, Κύπρου και Ελλάδας. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Σερβίας και ένα κύπελλο Σερβίας, ενώ έχει επιλέγει ως ο καλύτερο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)