#Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Επίσημη η επιστροφή του Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα

thessports.gr
Αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Λίγες ημέρες μετά την απόλυση του από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο 53χρονος προπονητής επιστρέφει στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Η σερβική ομάδα είχε απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της τον Μπαράκ Μπαχάρ, λόγω της κακής παρουσίας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Αυτή […]
15:53 22/12/2023

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Gazzetta
Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που διαδέχεται τον Μπαράκ Μπαχάρ στην πάγκο της ομάδας.
15:00 22/12/2023

Ερυθρός Αστέρας: Τελειώνει ο Μπαχάρ, επιστρέφει ο Μιλόγεβιτς

fosonline.gr
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα.
11:46 21/12/2023

«Ο Μιλόγεβιτς επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα»

Gazzetta
Τα media στη Σερβία «ανακοίνωσαν» πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα διαδεχθεί τον Μπαράκ Μπαχάρ στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.
00:00 21/12/2023

Απόλλων Λεμεσού: Το ένα όνομα φέρνει το άλλο για τον νέο κόουτς

Gazzetta
Από τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν οι πληροφορίες ότι είχε υποβάλει την παραίτηση του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από το πόστο του προπονητή του Απόλλωνα, ξεκίνησε η φημολογία και η πληροφόρηση για ονόματα υποψήφιων προπονητών για να διαδεχθούν τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.
11:00 06/12/2023

Συνεχίζει στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

aek1924.gr
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα του στην Κύπρο, καθώς αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, θα παραμείνει και για τη φετινή στο «Νησί της Αφροδίτης», καθώς […] The post Συνεχίζει στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς appeared first on AEK1924.gr.
19:37 30/08/2023

Προς Φερεντσβάρος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

fosonline.gr
Την τεχνική ηγεσία της Φερεντσβάρος ετοιμάζεται να αναλάβει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
16:46 24/07/2023

ΑΠΟΕΛ: Αποχωρεί ο Μιλόγεβιτς από την ομάδα της Κύπρου

aek1924.gr
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποφάσισε να πει όχι στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με το ΑΠΟΕΛ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αντίο στο ΑΠΟΕΛ είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κύπρου παρά την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Σέρβος τεχνικός δεν την αποδέχτηκε, […] The post ΑΠΟΕΛ: Αποχωρεί ο Μιλόγεβιτς από την ομάδα της Κύπρου appeared first on AEK1924.gr.
19:08 24/05/2023

Χώρισαν οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

sportstonoto.gr
  Όπως έγινε γνωστό από τα κυπριακά Μέσα ενημέρωσης, ο Σέρβος τεχνικό συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας όπου και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, με το «διαζύγιο» να γίνεται επίσημο έπειτα από σχετική ανακοίνωση. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, προσλήφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ τον Οκτώβριο του […]
18:26 24/05/2023

ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν από τον πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

fosonline.gr
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ξεκινά την αναζήτηση του διαδόχου του για την τεχνική ηγεσία.
17:56 24/05/2023

Ο Φεντερίκο Μακέντα κλείνει στον ΑΠΟΕΛ

Newsit
Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού πρώτος στη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ. Ο Μακέντα εμφανίζεται ... Περισσότερα To άρθρο Ο Φεντερίκο Μακέντα κλείνει στον ΑΠΟΕΛ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:06 24/01/2023

Θέλει πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΑΠΟΕΛ

thessports.gr
O Μοχάμεντ Μπεν είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ και η κυπριακή ομάδα συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού πρώτος στη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, υπογράφοντας συμβόλαιο […] The post Θέλει πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΑΠΟΕΛ first appeared on ThesSports.
12:06 20/01/2023

Πίρλο και Χιμένεθ θέλουν τον Μάνταλο – Συμβόλαιο 600.000 ευρώ για έξι μήνες

Newsbeast.gr
Ο Πέτρος Μάνταλος έχει χάσει τη φανέλα του βασικού στην ΑΕΚ, ενώ είναι φανερό ακόμα και όταν αγωνίζεται σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, όπως αυτά του Κυπέλλου, πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Ματίας Αλμέιδα. Η «δυσσαρέσκεια» του Έλληνα άσου στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, το ενδιαφέρον από τους Αντρέα Πίρλο, Μανόλο Χιμένεθ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υο πολύ καλό συμβόλαιο που του προσφέρουν, αλλά και η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει άμεσα. Διαβάστε στο sportdog.gr
22:36 19/01/2023

«Μιλόγεβιτς καλεί Μάνταλο στον ΑΠΟΕΛ»

filathlos.gr
«Μιλόγεβιτς καλεί Μάνταλο στον ΑΠΟΕΛ» 10/01/2023 Όπως αναφέρεται στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ «τσεκάρει» την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλο, μετά από σχετική επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος γνωρίζει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό από τη συνεργασία τους στην Ένωση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το γεγονός ότι ο διεθνής Έλληνας άσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή και μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.
11:52 10/01/2023

«Το ΑΠΟΕΛ θέλει τον Μάνταλο»

aek365.com
Σύμφωνα με Κυπριακά Μέσα η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στο στόχαστρό της τον Μάνταλο
11:48 10/01/2023

Γκέλα για τον ΑΠΟΕΛ υπό το βλέμμα του Μιλόγεβιτς

thessports.gr
Την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή έχασε ο ΑΠΟΕΛ! Υπό το βλέμμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος βρέθηκε στην κερκίδα του «ΓΣΠ» για τη νέα του ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 με την Καρμιώτισσα εντός έδρας. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 7 βαθμούς, όντας στη 10η θέση. Η Καρμιώτισσα άγγιξε το προβάδισμα […] The post Γκέλα για τον ΑΠΟΕΛ υπό το βλέμμα του Μιλόγεβιτς first appeared on ThesSports.
22:12 07/10/2022

Στον ΑΠΟΕΛ ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς

onsports.gr
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ έως τον Μάιο…
20:46 05/10/2022

Προπονητής του… Κρέσπο ο Μιλόγεβιτς

thessports.gr
Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που θα συναντήσει τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Σέρβος τεχνικός που έχει περάσει από τα μέρη μας τόσο ως προπονητής όσο και ως ποδοσφαιριστής, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ  ο οποίος και τον ανακοίνωσε. Ο Μιλόγεβιτς ως τεχνικός έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΑΕΚ και […] The post Προπονητής του… Κρέσπο ο Μιλόγεβιτς first appeared on ThesSports.
20:36 05/10/2022

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ

Newsit
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, επτά μήνες μετά από το διαζύγιό του με την Αλ-Ετιφάκ (1 Μαρτίου 2022). Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλάιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την κυπριακή ομάδα. Η σχετική ... Περισσότερα To άρθρο Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:58 05/10/2022

Ο Μιλόγεβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ

Gazzetta
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.
18:20 05/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load