Αλέξανδρος Παρθένης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφό του και τη συμβίωση με τα παιδιά της
16:00 - 05/10/2022
Για τις αναμνήσεις που έχει από την περίοδο που ασχολούνταν με τον χώρο του μόντελινγκ αλλά
To άρθρο Αλέξανδρος Παρθένης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφό του και τη συμβίωση με τα παιδιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Παρθένης: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και η συμβίωση με τα παιδιά της
Ο Αλέξανδρος Παρθένης, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά. Ο Αλέξανδρος Παρθένης αναφέρθηκε σε άγνωστες τυχές της προσωπικής του ζωής αλλά και στη συμβίωση με τα δυο παιδιά της συντρόφου του από τον πρώτο της γάμο. «Η λέξη μόντελινγκ μόνο χαμόγελο μου φέρνει ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Παρθένης: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και η συμβίωση με τα παιδιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Παρθένης: Συγκατοικούμε με την σύντροφο μου και τα δυο της παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλάει για την καριέρα του στο μόντελινγκ, τον χρόνο, «που του φέρεται σωστά», την πορεία τους στην υποκριτική και τη σχέση ζωής με την εδώ και έξι χρονιά σύντροφο του. «Η λέξη «modelling» μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη», παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος Παρθένης και συνέχισε και μίλησε για την πορεία του «έζησα […]
Διαβάστε το στο dete.grΑλέξανδρος Παρθένης: Η συμβίωση με την επί 6 χρόνια σύντροφό του και τα δυο της παιδιά
Ο Αλέξανδρος Παρθένης κάνει σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το μοντέλο που έκανε καριέρα σε Ελλάδα και στο εξωτερικό με φωτογραφήσεις σε πολλά περιοδικά και κάνοντας πασαρέλες για γνωστούς σχεδιαστές μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τον χώρο του μόντελινγκ. «Η λέξη μόντελινγκ μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη. Έχω πάρα πολύ ωραίες εμπειρίες, φιλίες χρόνων. Δεν έχω […]
The post Αλέξανδρος Παρθένης: Η συμβίωση με την επί 6 χρόνια σύντροφό του και τα δυο της παιδιά appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr