Κατερίνα Καινούργιου για την Δέσποινα Βανδή και την τηλεοπτική τους κουβέντα: «Πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν μαζί σου»

06:00 - 06/10/2022

Τις σκέψεις της και ένα «ευχαριστώ» στη Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πήρε συνέντευξη από την τραγουδίστρια που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (6/10) στη «Super Kατερίνα» και λίγες ώρες πριν αυτή παίξει στον τηλεοπτικό «αέρα» θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της σε εκείνην με ένα μακροσκελές ποστ. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι για την κουβέντα μας με τη Δέσποινα Βανδή που θα δείτε αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Super Kατερίνα. Ξέρετε, τη Δέσποινα την θαυμάζω και την ακούω χρόνια… ήμουν πάντα αυτό που λέμε … “βανδική”! Έχω ερωτευτεί, έχω κλάψει, έχω διασκεδάσει με την καρδιά μου με τα τραγούδια της. Την έχω συνδέσει με πολλά κομμάτια της ζωής μου. Αναμνήσεις που ξ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας