«H Βίλα (Ο δρόμος που δεν πήραν)» του Guillermo Calderón στο Metropolitan the Urban Theater
08:18 - 06/10/2022
Στη σκηνή του Θεάτρου Metropolitan παρουσιάζεται η παράσταση, Η Βίλα (Ο Δρόμος που δεν Πήραν) του Guillermo Calderon, από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.
Τρεις γυναίκες που τις λένε «Αλεχάνδρα» συναντιούνται σε ένα δωμάτιο, επιφορτισμένες με το καθήκον να αποφασίσουν το μέλλον της Βίλας Γκριμάλντι, ενός υπαρκτού χώρου βασανιστηρίων και δολοφονιών της Χιλής κατά την δικτατορία του Αουγκούστο Πινοσέτ (1973-1990).
Με χιούμορ και δραματική μαεστρία, ο Χιλιανός συγγραφέας Guillermo Calderón, δημιουργεί τρεις σύγχρονους χαρακτήρες, που ανυποψίαστοι μπαίνουν σε ένα παιχνίδι ανάκτησης της προσωπικής τους ιστορίας. Θα πρέπει η Βίλα να γίνει ένα μνημείο για τις κτηνωδίες που συνέβ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr