Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική – Ήταν κεραυνοβόλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη
12:16 - 06/10/2022
Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας ότι η ζωή της έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Μιλώντας στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέφερε πώς γνώρισε τον σύντροφό της στα παιδιά της: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) […]
The post Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική – Ήταν κεραυνοβόλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το τραγούδι που αφιερώνει στον Βασίλη Μπισμπίκη
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική»
Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Τι είπε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Δείτε στο happytv.gr «Ο έρωτας μας με τον Βασίλη ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πολύ ουσιαστικός. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική»
Διαβάστε το στο happytv.grΔέσποινα Βανδή: Θέλω να ζήσω τον έρωτα μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr