Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική – Ήταν κεραυνοβόλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

12:16 - 06/10/2022

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τονίζοντας ότι η ζωή της έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Μιλώντας στην εκπομπή “Super Kατερίνα”, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέφερε πώς γνώρισε τον σύντροφό της στα παιδιά της: Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) […] The post Δέσποινα Βανδή: Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική – Ήταν κεραυνοβόλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το τραγούδι που αφιερώνει στον Βασίλη Μπισμπίκη

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Τι είπε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Δείτε στο happytv.gr «Ο έρωτας μας με τον Βασίλη ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πολύ ουσιαστικός. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική»

Διαβάστε το στο happytv.gr

Δέσποινα Βανδή: Θέλω να ζήσω τον έρωτα μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια