Αρνί με κρούστα από μουστάρδα

12:54 - 06/10/2022

Υλικά 2 κιλά αρνί 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 2 κ. σ. μουστάρδα Dijon Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τη ρίγανη σε ένα μικρό μπολ. Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσετε το αρνί και αλατοπιπερώστε το. Τοποθετήστε το αρνί σε ένα ταψί και αλείψτε το με τη μουστάρδα Dijon. Πασπαλίστε το αρνί με το μείγμα καρυκευμάτων που ετοιμάσατε στο βήμα 2. Μαγειρέψτε το αρνί για 25 λεπτά ή μέχρι το θερμόμετρο κρέατος (αν χρησιμοποιείτε) να δείξει 63 βαθμούς. Αφήστε το αρνί να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!