Ανδρουλάκης στην εξεταστική επιτροπή PEGA: «Περιμένουν από το θύμα να πει γιατί τον παρακολουθούσαν και να βρει ποιος έχει το Predator στην Ελλάδα;»

13:48 - 06/10/2022

«Οι ευρωπαϊκές αξίες δεν είναι α λα καρτ»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου: Οι λόγοι της παρακολούθησής μου ήταν πολιτικοί

Για προσπάθεια «συγχρονισμού» της παρακολούθησής του από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του από το κακόβουλο λογισμικό Predator έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης καταθέτοντας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου (PEGA). Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ευρωβουλευτής, «πρώτη διαβολική σύμπτωση είναι ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέφερε την ΕΥΠ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο πρωθυπουργικό γραφείο. Δεύτερη διαβολική σύμπτωση είναι ότι η απόπειρα του Predator συμπίπτει με την παράνομη παρακολούθηση των μυστικών υπηρεσιών της χώρας μου. Είναι ακριβώς το ίδιο διάστη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρουλάκης-Eπιτροπή PEGA: Περιμένουν από το θύμα να πει γιατί τον παρακολουθούσαν και να βρει ποιος έχει το Predator στην Ελλάδα;

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, παρέστη πριν από λίγη ώρα στην εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, όπου περιέγραψε την ταυτόχρονη παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και την απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το λογισμικό Predator κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εσωκομματικής περιόδου, πριν από ένα χρόνο, όπως είπε.  ...

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι